Nuff

03 Jun 2015

KAHWIN IKUT KEMAMPUAN


Sekadar Perkongsian.. heeee.. moga jadi bacaan dan ingatan buat mereka-mereka yang nak ke arah perkahwinan, buatlah majlis yang alakadar sahaja sekiranya kamu berada diluar kemampuan.. kalau sponsor takpe.. hehehehe.. ini untuk masa depan korang gak.. kalau semata-mata nak kenduri jadi weading of the year tapi hidup selepas kahwin melarat dan sengsara.. sampai nak makan pun takde duit apakehe' nya?? huhuhu.. baiklah tak payah kahwin.. K byeee..



JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Related Posts

11 ulasan:

  1. BETUL2 BANYAK LAGI NAK GUNA DUIT KE BENDA LAIN

    BalasPadam
  2. setuju..kena ikut kemampuan kita..lepas kawen pun kita nak kena fikir jugak kan

    BalasPadam
  3. Singgah pagi...
    klu bab kahwin ikut kemampuan..sgt² setuju....
    sbnrnyer kehidupan selepas majlis kahwin itu lebih penting...
    byk nak kena pakai duit..fikir² dlu...baru buat...:)

    BalasPadam
  4. betul tu :-)

    BalasPadam
  5. betul2..kadang2 pengantin baru nie bukan apa, ikutkan sgt apa yg org kata..

    BalasPadam
  6. setuju...lps kwen nk sewa rumah segala lg byk duit nk pkai...

    akak kwen wt biasa2 ja

    BalasPadam
  7. Salam, yup2 betul tu. Saya ni pun insyaAllah harap2 dpt buat simple2 je hah..lepas kawin xdelah terbeban sgt haa...aminn~

    BalasPadam
  8. Bagus, saya benar-benar suka it.if Anda juga menyukai situs kami ikuti: http://www.robesdemariee2013.com/

    BalasPadam
  9. Stuju.. buat ikot kemampuan kita jek xya ikot apa org kata sgt sbb nanti lepas ni kita hidup pape kedana xde sape nk amik kisah dah... huihui

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2