Nuff

29 April 2013

ANTARA SEGMEN2 / GA YG TEMAN DAH JOIN..

Hak3.. apa motip teman taruk gambar kat atas nih? cube teka! ha2.. Pandaiiii...

hu3.. teman saja buat list macam ni.. senang sikit nak semak.. bila dh join byk sgt Segmen/GA mata pun dh naik kelabu nak check tarikh tamat semua.. hee.. kenalah check tarikh tamat sentiasa sebab klu dh umum pemenang nti kot korang salah seorg pemenang x tahu plak korang menang, udah rugi kann..  sebab penganjur x kan cari korang punya.. korang lea kena hupdate seniri.. rajin2 bw blog penganjur.. huh.. lagi satu, teman nak gitau.. kalau ada mulut2 cumey yg mintak digaru yg buat ayat "eh dia ni asik join segmen/GA jea.. kemaruk hadiah sgt ke?" (KALAU ADA leee... he) DONTTT.. dont you Ever Say like that hokeh! teman join segmen/GA ni bukan semata2 nak kejo hadiah sgt pun.. tapi just sebab saja suka2 join.. dan saja nak support blogger2 lain punya segmen/GA..

Kadang ada juga Blogger yg request mintak teman join segmen/GA dia.. x sampai hati lak nk tolak.. so, teman join jea mana2 jemputan.. itupun kalau ada masa terlebih.. klu tak.. teman terpaksa jugak mohon maaf sebab x dpt join.. kalau korang perhatikan Segmen yg teman join x semestinya dapat hadiah barang jea.. tapi review n bloglist pun teman x kisah.. lagi teman suka.. dapat menambah follower dan dapat gak improve blog kita kalau ada org review blog kita.. kannn.. heee.. opsss.. teman rasa cukup disini saja teman nak bercerita yea.. rasa2nya cukup.. cukup.. cukup sudah.. cukup sampai disini saja.. hambik.. teman mula nk nyanyi plak.. heee...okeh lah.. yg ni entri segmen/GA yg teman dh join n ada yg dh menang pun.. selain daripada entri ni, teman pun ada entri lain yg teman pernah menang gak sebelum ni.. (menang kecik2 bukan beso2 yea.. ) jom tengok baca entri kaler MERAH ni.. APRIL YG VERY D LUCKY!!!



END--> 10/5/2013
v
v

END--> 9/5/2013
v
v


END--> 5/5/2013
v
v

END --> 30/4/2013
v
v

END-->30/4/2013
v
v


END-->27 APRIL 2013
MENANG BLOGLIST SELAMA SEBULANOLEH BLOGGER PALY =)
v
v

END--> 27/4/2013
NO. BERTUAH : 65 -- MENANG KEYCHAIN FELTCRAFT BY NADIA RAMLEE
(1st time menang Hadiah berupa barangan.. sebelum ni topup n bloglist/review blog)
v
v

END--> 27/4/2013
v
v

END--> 24/4/2013
v
v

END--> 17/4/2013
v
v

END
v
v

















Related Posts

8 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2