Nuff

03 April 2013

TUKAR HEADER BARU.. HE3..


Ni header lama.. (lama x lama lea.. baru tahun ni punya header.. x buang pun, sebab nanti nak guna balik ner tau kan.. heee... sayang wooo... 

dan yang ini..... Tadaaaaa...

v
v
v
v

Header baru teman.. hi3.. teman suka katon ni, grafik dia pun cantik.. Masa tengok citer katon ni dgn hubby tersayang, terus terpikat lak nak jadikan header.. mmg suka sgt katon ni.. Hope korang pun suka jugak yeakk.. opss.. xleh citer byk2.. hari ni Wordless Wednesday kann.. tata.. titi.. tutu...

Haipp.. komen sikit wajah baru... he3.. tapi.. ada yg teman x puashati lg ni.. background nak kaler oren x dpt2 lg.. huuu.. kalau kawan2 ada background OREN yg cantik n tak sakitkan mata silalah share dgn teman yea.. NAK SANGAT2 tauuu.. sebab teman mmg suka OREN.. =)

Related Posts

40 ulasan:

  1. Comels sangat !

    btw ,Jemput Join :)

    http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/04/giga-siblings-birthday-giveaway-by-arya.html

    -arya addin-

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. tq..

      insyaAllah.. ada masa teman join yea.. esok ke.. tq jemput tau.. =)

      Padam
  2. cantik..komen sikit je sbb WW kan hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha3.. ha a.. WW xleh ckp banyakkk.. follow the rules.. hi3

      Padam
  3. comey sangat katun tuu,
    nampak sweet header tuu, ^^

    BalasPadam
  4. very nice, KA suka2 !

    BalasPadam
    Balasan
    1. he3.. mekaseh.. err.. agak2 klu background kaler oren ok x?

      Padam
  5. salam :)

    unik header terbaru nih :)

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. katon ni mmg cumey.. try tgk citer dia lak.. mmg best tauu.. byk kaler2..

      Padam
  7. comel je header tu, kirim salam eh. hikhok.

    BalasPadam
  8. cute_nye ... header y penuh makna :) like it damn much :) :) :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hoo. pandai baca tersurat n tersirat.. gooddd.. sesuai x dgn tajuk blog.. Sharing My Ceritera.. heee..

      Padam
  9. terimakasih kat u all sebab sudi singgah n komen sini.. teman otw bw blog korang lak.. tungguuu... otw ni.. hee..

    BalasPadam
  10. salam :)

    rajin nyer tenku butang bw balas ke blog kengkawan...terbaikkkk...hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. err.. mekaseh.. teman kena lea balas kunjungan kawan2.. sebab diorg rajin ke sini, teman pun kena lea rajin jugak ke sinun.. heee.. apa2 pun tQ gak kat Ayie Abas sebab sudi datang sini lagi.. he2.. =)

      Padam
  11. hamboi, header hensem kemain -.-'

    BalasPadam
    Balasan
    1. hik3.. 1st blogger komen header ensem.. hihihi.. yg lain semua kata cumey.. tq singgah n komen.. teman otw gi sana skrg.. tunguuu

      Padam
  12. eh, dah cantik la pink ni...kena ngan header yg gojes tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. he3.. udah tuko ke oren dh.. hee.. rasanya dh puas hati dh.. yg penting oren tetap dihati.. hee.. err.. kalo oren x sesuai ke dgn header ni yea? bg pendapat sikit.. hee..=)

      Padam
  13. Comelllllllllll sangat header ni hehehe..

    btw aiseymennnnnnnnn mak nak mohon maaf sesangattttttt atas kesilapan mak utk mengumumkan hadiah dan tajaan di GA mak dara tu semalm.. Adesss.. aiseymen dok kalut sangat semalam sampai ada yg terlepaih pandang.. harap jgn marah ngan mak dara ya.. almaklum angin meroyan teruk sikit bila somi mak dah 3 minggu lebih dok outstation tak blk blk lagi ni hahaha

    Ok oleh sbb mak dara dah buat silap.. hadiahnya istimewa dr mak dara sendiri.. mak akan hadiahkan topup untuk tenku.. amacam? boleh bagitau email tenku utk senang mak email nombor topup tu.. errr ya dan bagitau pakai digi ka maxis ka atau lain lain bolehhhh?

    Mak nak minta maaf sekali lagi atas segala kesilapan dan kesulitan yg tenku alami ini atas kecuaian mak.. harap jangan kecik hati, kecik limpa kecik jantung ngan mak ye hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeeeeeee.. xpe.. xpe.. x amik ati.. tau sebab ramai giler yg join GA Mak, x mustahil leh jd terlepaih pandang .. hee.. no worries ok.. hee.. thanx sebab sudi singgah n respon.. ingatkan mak saja nak buat teka teki.. hi3.. sebab ramai pulak yg chat kat google tanya apa hadiah n sape penaja.. hik3.. tQ .. xpe mak.. xde apalah.. hee..

      Mak, teman dah PM kat FB mak.. rasanya pm jea kot senang.. hee.. tQ mak.. nti ada GA lg jemputlea teman yea.. teman idok serik nak join tauu.. nak support blogger kita.. =)

      Padam
  14. cantik dan comel header ni....... good luck utk GA yg tengku join ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. ok.. tQ.. xnk join k? =) mana tau ada tuah?

      Padam
  15. header yg baru nie cute sesangat..hehe

    BalasPadam
  16. alhamdulillah.. teman pun dh puas hati dh.. suka budak cumey 2.. =) .. thanx singgah sini.. jap lg teman bls yea.. =)

    BalasPadam
  17. ooh kat sini announcement nye...hihihi....mmg lawa dan smart header yg baru ni.... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. he3.. mekasih yea.. tq singgah n komen sini.. jap lg teman bw kesana lak yea.. =)

      Padam
  18. Spur of the momеnt updatеs are often best, the wrіting just pоurѕ οut onto the screen.


    Mу webρage: fast cash Loans Now

    BalasPadam
  19. Dіd уou еvaluаte youг rеferences bеfоrе you
    camе uρ with thіs?

    my blog - fast quick loans

    BalasPadam
  20. Definіtеlу waѕ not the reρly I was
    thіnking of!

    Feel free tο surf to my ωeb site: cheap personal loans

    BalasPadam
  21. So - "TUKAR HEADER BARU.. HE3.." - I would nеveг have thought it ωould be so gоoԁ reading as it
    has bеen. Now I should finally go and do some wοгκ.


    My page ... uk loan broker

    BalasPadam
  22. Νοt really sure how you've managed to survive for this long.

    Visit my blog post; Unsecured personal loans

    BalasPadam
  23. Foг somе reasοn І nearly hаd a female mоment аt a dog that ԁieԁ in
    futuгama. Νow I got to fіnd a man fіlm to make
    amends fог my mistake.

    Feеl frеe to visit my weblog :: unsecured personal loans

    BalasPadam
  24. If you are going to ԁο іt as ωell then I'm not doing it! No sense coming up with the same thing for a second time.

    Also visit my web page: fast cash advance loan

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New