Syarat-syarat : 
Follow blog  Leods  dan paste link blog Leods  dalam entry ini....

tak perlu buat entry. Cuma tampal banner tu dalam entry korang. Senangkan.

Tarikh tutup 15 April 2013

Semua peserta akan direview blognya...

- Happy blogging -

14 Ulasan

  1. done follow here..dtg dri segmen yg sma

    http://intrusacorner.blogspot.com/2013/04/saya-mau-review-blog-korang.html

    BalasPadam
  2. follow sini balik..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/04/walkstatic-mau-review-blog-korang.html

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum . Blogwalking dari segmen yg sama (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/segmen-header-footer-by-selalulalu.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm.. tQ.. jap lg teman bw sana balik yea.. slmt bersegmen jugak .. =)

      Padam
  4. tak perlu buat entri tapi kena tampal banner...hihihi camne tu? (gurau2 je...jgn marah ye peganjur)

    apa2 pun selamat bersegmen kepada tengku butang...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. aipppp.. jangan komplennn.. cubik kanggg.. hik3.. thanx timi sebab sudi singgah sini.. jap lg teman singgah n komen sana lak yea.. =)

      Padam
  5. salam tengku...

    membalas terjahan kembali.
    http://rusukiri.blogspot.com/2013/04/saya-mahu-review-blog-korang.html

    BalasPadam
  6. datang dari segmen yang sama..
    salam kenalan dari cinta03..
    http://bebelancinta03.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. Dari segmen yg sama, jemput singgah blog anne ye!
    http://rai-raihannah.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-mau-review-blog-korang-by.html

    BalasPadam
  8. Followed.. Came from the same segment.. Do follow me back.. :D

    http://delafeesencyclopedia.blogspot.com/

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New