Nuff

15 April 2013

SAYS dah pindah ke 8Share!!?


Tadaa.. baca  betul2 kat atas ni.. hee.. sebenarnya bukan berita buruk pun.. masih lagi kategori berita baik.. sebab diorg cuma pindahkan Special ke 8Share aje.. so klu nak share Special kena gi kat *share n Log in guna account SAYS jea.. baki account pun automatic pindah ke 8share.. cuma butir2 cashout kena isi balik kat 8Share.. heee.. isi jelea.. bukan susah pun kan.. okeh lah.. 2 dlm versi Malay.. bg yg lebih faham versi inggeris.. sila baca yg kat bawah ni lak yea.. he2.. teman just share aje.. kot ramai yg dh tau 2 okeh lah.. bg yg x tau ni teman share untuk kita tau sama2.. he3.. 


dlm bahasa inggeris.. read here okey!

BAGI BLOGGER BARU YG BELUM DAFTAR DENGAN SAYS BOLEH DAFTAR CEPAT..
KLIK KAT GAMBAR BAWAH NI.. OKEY.. SELAMAT BER 8SHARE!!! =)
I
I
I
I
I
I
V

duit teman dlm tabung dah makin bertambah.. Alhamdulillah.. =) ..






Related Posts

9 ulasan:

  1. Balasan
    1. yup.. mcm biasa jea.. pastu diorg akan soh kita klik *share kat situ, tp log in guna id n pasword account SAYS aje.. x susah kan.. he2

      Padam
  2. nak daftar, x nyempat2 lg. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. daftar jea.. x susah pun sue.. he2.. klik jea atas ni..

      Padam
  3. tu la tadi perasan jugak says berpindah rumah.. mesti lg senang kan :)
    p/s: 4shared dah ada, 8share dah ada.. pasni nombor brp la pulak ek, hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi.. 10shared kot.. (err.. bunyi mcm tension lea plak.. hi3..)

      Padam
  4. done cli2k tabung nuffnangx2 yer

    BalasPadam
  5. AJ ade, tapi tak penah amik tau pun...
    Hahhahahhah..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New