Nuff

03 April 2013

AWAT SUSAH BEBENO.... TOLONGGGG...


hemmm.. nampak x muka katon kat atas  ni mcm mana? mcm ni lea muka teman skrg ni.. teman buntu.. sakek kepala mikirkan camne nak tuko background blog teman ni.. header udah tuko.. sekali x ngam plak dgn background ni.. udah berkali2 teman cuba tuko tapi x bole nape ehh.. bole teman2 blogger HELP me? hu2.. udah x ketahuan dah teman disini.. rasa frust, bengkek, semua ada.. awat lea payah bebeno.. teman xtau kat mana setting yg patut diubah untuk tukar background ni.. hope sape2 leh bantu yea.. nak sangat2 bantuan n nasihat serta pendapat dari korang semua.. tq.. =) syayang kume semua.. 

Related Posts

28 ulasan:

  1. Balasan
    1. heee.. comey yea? alhmadulillah klu betui comey.. huu.. tp sedey ni.. header dh tuko.. background xleh tuko lea pulak.. hu3

      Padam
  2. hurmm..dh try tuka templete ~ customise ~ templete 2 amk simple..
    klo nk amk background dr wallpaper biasa, kna save dulu gmbaq 2..pastu tukaq dkt background..ssh nk trangkn..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. waaaaaaaaaaaaa.. mmg sgt2 membantu.. thanx sgt2.. hu2.. teman dh tuka kepada simple pastu baru leh tuka background.. fuh.. legaa.. heee... baru lea senang hati sikit.. heee.. semua dh baru.. =P

      Padam
  3. masuk kat setting.

    rekabentuk --> reka letak (kalau nak masukkan kod ambik yng ada HTML

    BalasPadam
  4. occay... suka header baru tu... ai is jeles...ekekeke... cantik cantik... masalah dah solvekan...mimi dah tolong kan? good...

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. dh suka sgt dgn katon, blog pun penuh katon.. hih3..

      dh solve dh.. dgn bantuan PuanZaniff dan mimi jugak.. syukur.. banyak jugak benda teman xtau ni.. heee..

      Padam
  5. agaknye latar belakang akak tu saiz die besar sangat kot,cer try lg.

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah.. dh solve problem.. hee.. thanx sudi komen sini.. teman bw sana jap lg yea.. =)

      Padam
  6. tak arif sangat tentang edit blog ni

    BalasPadam
  7. yang kotak komen try tengok tutorial.saya pun lupa tengok tutorial mana.search je : tutorial cantikkan kotak komen :)

    BalasPadam
  8. header tu sangat2 kiut..comey sesangat..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeke.. mekacehh.. he2.. ni mesti minat katon gak yeaa.. =)

      Padam
  9. Wahhhh... Dah comellll... =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeee... cumey mcm AJ...hee.. tq singgah n komen sini yea.. =)

      Padam
  10. comei la dear . header ni ... hehehehe i loike!

    BalasPadam
  11. background blog sama ngan blog kita...eheh....

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a eh.. sama lea.. cuma dot2 awk beso sikit kot.. yg ni dot dia kecik.. suka kaler oren tp x jumpa lagi..

      Padam
  12. tak kisah :) keychain ke apa boleh saja. :) di alu-alukan.just PM je kat facebook saya :) terima kasih~

    BalasPadam
  13. tapi header adalah sgt cantikkkkkkk!!!

    BalasPadam
  14. header comel,kartun tu stress pun comel..hehe

    BalasPadam
  15. comeinyer katun tu n header.. dlm cite Ralph kan? hehe~

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2