Nuff

23 April 2013

UPDATE!!! APRIL YANG VERY D LUCKY!

heee.. pekabo semua..? sihat ke? teman kat sini sihat2 aje... errr.. hari ni Wordless Wednesday kan? heee.. so, teman pun akan kurangkan merapek yea.. huh.. xde maknanyaaa.. teman tetap kena merepek panjang2 gop.. nti2 lea teman post entri Wordless Wednesday lak yeww.. heee.. teman xde apa nk story sebenarnya cuma entri kali ni teman buat untuk meng' express kan rasa gumbira teman di bulan April ni.. hee.. ngape? sebab bulan ni boleh tahan gok teman dapat tersenarai sebagai pemenang dalam GA-GA dan SEGMEN-SEGMEN yg teman join sebelum ni.. mula x pk sgt pasal hadiah sebab motip join nk tambahkan follower n kenalan.. heee.. tp udah rezeki 2 okeh lea.. entri ni pulak teman buat saja2 untuk kita lebih mengenali (kot lea x kenai lg kann.. ) SILA-SILA LAH KLIK DEKAT LINK NAMA2 PENGANJUR SEGMEN/GA NI YEA.. kenal2 klu belum kenal.. klu dh kenal silalah menziarah blog diorang okehh.. heee..
okeh.. jom tgk apa isi entri ni.. =P
He2.. blog teman tersenarai dalam blog gadis jepun opss.. NINA
thanx dear!! =) tapi selama sebulan jea.. he2. x bule extend setahun ke? hik3  #bg betis mau peha lak!
tadaaaaaaaaaaaa.. teman menang hadiah ke - 55 .. he3.. tetapi ada persoalan disitu.. Hadiah dan Tajaan tidak dinyatakan.. heee.. MISTERI kann.. heee.. akhirnyaa.................

Puan penganjur iaitu akak Adza A.K.A Mak Dara pm kat Fesbuk teman dan bagi tau hadiah suprise dari beliau sendiri.. besttt.. heee.. (mula2 igtkan mmg xde hadiah utk teman.. hik3..) wlupepun.. thanx sgt2 pd Mak Dara ni kerana tak sombong n seronok sembang dengan beliau kat Fesbuk n blog.. heeeee.. jom terjah Belog akak ni jommm! klik MAK DARA

toink.. toink.. heeee.. nampak x? teman menang Bloglist dari ANGIELA dan Full Template dari blogger SHA.. (tp ditukar kepada topup RM5 sebab owner blog SHA yg sponsor Full Template 2 bz lately, tapi xpe.. he2.. teman paham ke bz an mereka.. he2.. topup RM5 pun dh diterima.. 


haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... yg ni plak hadiah dari Segmen Birthday GiveAway Nur Arja, teman dapat hadiah blog review oleh sponsor iaitu blogger MAILEY JAILEY... heeee.. jom baca apa kata MAILEY tentang blog teman.. heee.. ada yg teman dah perbaiki.. contohnya butang scroll box untuk komen, he2.. Mailey kata panjang sgt nk komen.. sekarang teman udah buat scroll box untuk komen dh.. heee.. okeh tak Mailey? ho3.. thanx Mailey.. review awak mmg improve kan blog teman dan memudahkan rakan blogger nk komen nti.. yess!!! heee.. lagi satu teman gak dh letak buttorn To Top.. yg ni nak bagi kredit pada Blogger UZU dari blog Kisah Emas Putih.. heee.. thanx sebab tangkas buatkan Tutorial sebaik aje teman request.. huh! setangkas itu jugak teman terus letak buttorn TOP 2 di blog teman.. hik3.. tak nyabo2.. saja jea nk bg Mailey tengok.. kira mcm teman terima setiap komen yg blogger lain beri..
heee. ok lah.. apa2 pun.. jom baca review MAILEY ni dulu.. pastu teman nak rehat jap.. nanti ada masa nak bw blog kawan2 yg dtg singgah.. jumpa lagi.. taaaaa taaaaaa.... (eco... )


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oppsssss.... ada lagi.... rezeki.. (yg ni teman update pada 17/4/2013) menang lagi.. kali ni segmen MEGA TOPUP GIVEAWAY anjuran Aisyah Humaira' dan Nabila Biela .. 
teman pemenang ke -- 12 , Alhamdulillah... rezeki murah bulan April ni..      


Yang bawah ni pun baru lagi.. teman Update hari ni.. 23/4/2013.. he2.. 
by NurulFHMT (klik sini klu nk singgah blog Nurul, cantikkk sgt blog dia.. x caya gi tengok)
heee.. tp contest ni, teman bukan pemenang utama lea yea.. saguhati jea tp best sebab teman mmg nak pun blog teman di review.. 
heeee... dibawah ni teman print screen kan apa hadiah yg teman dapat..  


he2.. INILAH hadiah yg teman dpt melalui contest ni.. 
blog review by Radhiah Ilyas (klik sini utk terjah blog cumey beliauu.. he2)

menjawap soalan Radhiah-->kenapa Tengkubutang? sebab.. mengambil sempena nama kucen kesayangan teman .. BUTANG.. heee... (masa 2 dh mati kutu nak cari nama apa.. 
last2 pilih tengkubutang sebab ternampak butang sedang lepaking sebelah keyboard teman.. heee..)











Related Posts

33 ulasan:

  1. congrats2... alhamdulillah...rezeki tu...

    BalasPadam
  2. suke teman masuk blog meke nie....


    jadi nak ajok lah meke join ga teman...

    ayoh le same2 join ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahahahahaaaaa.. ada jugak yg pandai speaking parit nihhh.. heeee.. jap eh.. teman bw sana.. nak join GA bole tp mlm nti kot.. bole eh.. he.. =)

      Padam
  3. hikhik . . soe . . mai ingt kan laki . . btw , tahniah ek :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hik3.. xpe.. mmg ramai ingat mcm 2 pun.. heee..

      tq.. heee..

      Padam
  4. tahniahhh.. ehh, apa jantina sebenar tenkubutang? bukan gegerl kah? haa konpius dah teman ni.. dulu ingat boboy jugak, pastu ingat gegerl.. haha terlampau keliru dah ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hik3.. teman gegurl.. heee.. kita serupa jantinaa.. heee..

      Padam
  5. Ini yang buat aku cemburu ini..Bnayak sangat yang awak menang..hehehehehe

    Tahniah saya ucapkan....

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeeeeeeeee.. sama2.. mana da banyak.. ada lea dua tiga jea.. (*^_^*)

      thanx singgah n komen.. jap lg teman bw n komen lik yea.. =)

      Padam
  6. wahhhh banyaknya menanggggg... mmg sangat bertuahhhhhhhhhh hehehehe.... terima kasih sbb tak majuk dgn akk ya sbb ada kesilapan masa pengumuman GA aritu.. takmo majuk majuk tau hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeeeeee.. x majok lea akak.. dont wori.. teman ni memahami orgnyaaa.. heh3.. thanx sudi singgah n jenguk2 sini.. jap lg teman jengok sana balik yea.. tungggguuuu.. =)

      Padam
  7. wahhh, congrats. Dah bnyak kali menang ni. ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. boleh la.. x byk jugak.. ada lea 2-3.. huh3.. thanx singgah sini yea.. jap lg teman bw sana hokeh.. =)

      Padam
  8. huhu congrats!!menang dpt byk hadiah tuh..syiok2..heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah.. =)

      thanx sudi jenguk sini.. jap lg teman jenguk sana yea.. =)

      Padam
  9. tahniah la yea..stail la..hehehe..leh turunkan ilmu nie

    BalasPadam
    Balasan
    1. heh3.. ilmu? aiyakk.. mana da ilmu.. ha3.. main join jea segmen2 2.. just memenuhi jemputan rakan blogger dan saja nak support GA n Segmen rakan blogger je.. =)

      Padam
  10. memanggg ongg betul la awak ni! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ong-Ong gedek3.. heee.. =)

      jap lg teman singgah blog awk yea.. =)

      Padam
  11. Balasan
    1. alhamdulillah.. =)

      jap lg teman bw sana yea.. =)

      Padam
  12. alhamdulillah..bertambah rezeki pemenang...tahniah kepada mereka..

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah.. syukur.. =)

      thanx singgah n komen sini.. jap lg teman kunjungbalas yea..

      Padam
  13. Balasan
    1. he2.. alhamdulillah.. amin..

      otw bw sana.. =)

      Padam
  14. bestnya. banyak menang hadiah. share dua ok. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hoh.. share dua eh.. kena belah dua la yea? hihihi..

      thanx singgah n komen.. jap lagi teman singgah balas yea.. =)

      Padam
  15. huyyyyyo bnyaknyeee tngku butang mng. btw congrate!

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeeeeeeeeeeee... tQ.. tQ.. tuah kucen teman.. =P

      Padam
  16. Wahhh memang lucky betul, sama lah suka juga vanellope tu x)
    Cute sgt..
    By the way tuan blogger ni perempuan lah ya kan?
    Apa-apa pun congrats

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New