Nuff

21 Julai 2013

ALHAMDULILLAH DAH CECAH 1000 FOLLOWER..

Alhamdulillah.. akhirnya dah cecah 1000 follower..

dan blogger yang bertuah n baik ati jadi follower teman  yang ke 1000 ialah adik Ain Syima
 
tQ sayang.. coz sudi follow blog teman.. tQ jugak buat rakan2 blogger lain yg sudi follow n singgah serta komen di blog teman.. jasa korang amat teman kenang.. walaupun sejak akhir2 bz sikit.. n x sempat kunjungbalas blog korang lik. tapi rasa terharu ada jugak rakan2 yg singgah disini.. masa korang yg amat berharga tu korang sanggup spare kan sikit di blog teman kan.. thanx sgt2 yea.. teman amat hargai.. insyaAllah.. teman akan bw balik x kira lambat atau cepat.. thanx yea semua..
 

Related Posts

11 ulasan:

  1. alhamdulillah tahniah2 ngeeee...rajin2 ye update untuk kitorang ni hah :)

    BalasPadam
  2. wahhh dah 1k. tahniah tengku butang. ^^ tasneem tumpang gembira. :')

    BalasPadam
  3. Semua yg singgah n komen sininteman dh bw blog korang.. terimakasih sgt2 sbb sudi singgah sini..ni lop u all.. heee..

    BalasPadam
  4. Thanks follow blog Kak Mirror. :)
    Done following u back - 1053.

    BalasPadam
  5. Hye tengkubutang..sy follower ke 1061 hahhaa.:)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New