Nuff

11 Julai 2013

KEK LAPIS SARAWAK - SAPE NAK ORDERRR!! CEPATT!!

KEK  LAPIS SARAWAK
Haiiii...heee.. opssss.. sabo2..jangan marah teman.. teman bukan saja2 nak tayang2 gambo ni kat korang semua tau.. berdosa buat korang terliur di bulan mulia ni kan.. heeee.. tujuan teman publish entri ni adalah untuk mempromote Kek Lapis Sarawak yang dijual oleh Sahabat teman.. rasanya kalau korang tengok gambo pun korang dah tau rasanya tentu lea sedap kannn.. he3..terdapat 18 perisa.. (setakat yang teman nengok dalam gambo ni lea.. klu ada perisa lain, nanti teman hupdate hokey.. x pun leh PM sendiri my frend ni.. ok..So, bagi sesiapa yang menggemari Kek Lapis Sarawak ni boleh order kat FB beliau, 
KLIK SINI  atau SINI  untuk tempahan.. 
Klu leh LIKE lea sekali FanPage sahabat teman tu yea.. tQ semua.. i lop u ollss... 

Sample juga ada disediakan, tapi amat terhad.. so, sape yang berminat bole lea pm laju2 FB/FanPage beliau yea.. Opss.. perlu diingatkan sample adalah terhad yea.. sementara stok masih ada.. klu dah abes jangan marah lak yea.. sebab kek ni memang tengah byk permintaan yea.. sedap.. n teksturnya lembut aje.. teman suka yg masam manis 3 rasa tu.. dan perisa cheese.. he2..aaargh.. kelaparan bila citer bab ni.. opsss...sabo!

Apa2 pun.. meh jamu mata jap untuk nengok kek mana pilihan hati korang sebelum buat order.. heee.. 
 
  
 
 
 
yg ni berlainan harga yea.. sila PM FB diatas..

Ok.. sekali lagi, kalau ada sesiapa yang berminat nak order, leh buat tempahan di FB beliau.
KLIK SINI  atau SINI  untuk tempahan..








Related Posts

26 ulasan:

  1. kek lapis semuanya sedap...baiklah... balik ni nanti nak kena perhati2 ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeee.. jangan mengidam lak farah.. klu mengidam memang harus belii.. heee..

      Padam
  2. Aduhh... kakak ni kalau kek lapis apa pun suka.
    Dahlah cantik, sedap lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang sedapkan kak zakie.. kelembutan dia tu.. nyum2.. aduh.. perut bkeroncong.. heee..

      Padam
  3. sedapnya kek lapis..
    kawan adik kita kat bndar baru ni pun ada juga buat..sebab mak dia orng srwak..mmng sedap la kek ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. waa.. lagi senang lea mimi nak order kan.. dekat jea.. huu.. sedapp.. pernah rasa gak dulu..

      Padam
  4. Ehehe kita pun nak balik semenanjung bawak sebemban kek lapis orang kirim. Memang tak ada lain, kek lapi, ikan terubuk, tu je yang orang selalu kirim

    BalasPadam
    Balasan
    1. perghhh.. Dzureen buat teman terliur plak dengan ikan terubuk tu.. waaa.. diap bawak lik sebemban.. jual ke?

      Padam
  5. assalamualaikum...tenku butang :)

    memang cantik2 kek lapis sarawak tu..patut laa terkenal :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa.. rupa cantik.. rasanya pun mestilea daboom ayie.. sedapp.. nk try sample leh je PM sahabt teman tu..

      Padam
  6. wah... warna dia semuanya menarik lah.. pergh

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee... tengok warna pun dah tergoda.. lum makan lagi boni.. ha2

      Padam
  7. Kek kegemaran sy ni...dah suruh adik wat balik raya ni..dia mengajar kt Sarawak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. perghh.. seronok lea mieza adik pandai wat .. leh buat byk2.. kenyang lea mieza nanti.. aduii.. mintak adik bagi resepi bole.. heee..

      Padam
  8. wahhh kek lapisss..dasyat cara pembuatannya,nak mkn sedap..hihi..first time singgah sini....sorry lambat membalas kunjungan..
    cantik kek.nanti cendol tanya mak kot dia nak beli kek lapiss..hihi
    cantik header :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. cantik kek : kawan teman yg jual..
      cantik header : tQ sebab puji..
      cara pembuatan agak renyah kot.. sebab berlapis2 kan.. heee
      thanx sudi singah sini jugak yeas...

      Padam
  9. kte ade d sarawak nie.. kte study unimas.. hehe so, mmg senang nk dpt kek lapis sarawak..

    BalasPadam
  10. wahhh sedapnya syg.. hehe
    suka sgt makan kuih lapis

    BalasPadam
    Balasan
    1. ramai yg suka kuih lapis sarawak rupanaya.. heee.. kalau berminat bole je PM FB sahabt teman ni yea..=)

      Padam
    2. semua yg komen sini teman dh bw blog korang n komen lik.. trima kasih yea sebab sudi singgah sini.. =)

      Padam
  11. huwaa... teman pandai lukih tapi x pandai masak mcm mengkeme tu... terliur tau.. arhhh.. batal posa...

    BalasPadam
  12. momoy sahur kek lapis sarawak je dah 2 hari ni.
    kawan momoy bagi 3 jenis. memang best ler

    BalasPadam
  13. mak aiii sodappp tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    BalasPadam
  14. kegemaran ni.. tq dear.. folo blog ni jugak k

    mamaaleen.blogspot.com

    BalasPadam
  15. kek lapis memang terbaik!!!..cheery xmkn sngat tp akak cheery suka kek lapis sarawak ni hehe

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2