Nuff

08 Julai 2013

DO U KNOW HOW MUCH I MISS U...???

Salam semua.. i'm back! teman dan ada kat Malaysia sekarang.. tapi.. xleh nak berblog lagi.. banyak sgt2 keje nak buat ni.. kena cari masa yang betui2 FREE untuk mula berblogging n berblogwalking lik.. kepada yang singgah n komen sini, nanti teman blogwalking ke sana lik yea.. tungguuu.. n pada yang ada tersenarai blog teman menang GA/segmen tu inpom2 lea kat teman disini atau FB Tengkubutang Miaw yea.. huk2.. teman betui2 xde masa nak berjalan n ngecheck list GA/segmen yg teman join.. hu2.. apa2 pun.. thanx semua.. hope selama teman menghilang ni, korang masih ingat lagi kat teman yea.. heeee... tataaa..

Out..  






Related Posts

21 ulasan:

  1. Assalamualaikum. yeayyy dah balik daripada honeymoon! update HK pleaseee .. anyway ada FM untuk sheila tak? heeee i miss you kak tenku :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu3.. yeaa.. im homee.. FM xde sayang.. sebab tempat akak gi ni tempat barang motor.. xpe.. lain kali tengok cne yea.. =) miss u to too syg.. =)

      Padam
  2. Takpe take your time, kami semua akan menanti post2 baru hehe

    BalasPadam
  3. oooo dh sampai.ade hadiah utk kite org tak?ehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehehe.. adiah entri jea buat masa ni.. sebab gi HK gi temapat barang moto jea.. hu2

      Padam
  4. Oklah kemas dulu apa-apa yg patut
    Bila dah ok mulakan berblog tau.

    BalasPadam
  5. patutla lama sepi.. jln2 rupanya yer...

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeeeeeee.. actually meneman hubby amik stock brg moto dia..heee

      Padam
  6. Takper..take your time..happy always..

    BalasPadam
  7. Amboiii, bzyea.. oke2 i waiting u noks...ekekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeee.. skrg dh kembali.. heee.. jenuh bw blog rakan2 lik.. =)

      Padam
  8. alhamdulliah ... dah balik dgn selamat . jangan paksa diri . ada masa baru jenguk rumah kami ...

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. orraitt.. im home already.. tungguuu.. nk bw korang .. hee

      Padam
  10. semua kat sini teman udah bw blog korang.. thanx semua.. =)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New