Nuff

24 Julai 2013

RAGAM RAMADHAN... ISH.. ISH.. ISH..

 
NI TIDO KAYU KA APAAA.. HA3..

haipppppp... ini bukan teman tauuuu.. teman x liat bangun.. ha3..saja teman suka share kartun kelakau ni.. suka tengok muka popuan yang mencebik tu.. hihihihihi.. ekceli teman nak ucapkan selamat berbuka puasa sebenarnya.. memang lea awal lagi kan.. tapi teman saja nak bagi ucapan awai2.. huk3.. ada lagi ke blogger2 yg dok depan laptop/pc time ni? ke semua sibuk memasak juadah berbuka lagi? or sedang tunggu nak iftar kat luar je ke?  klu masih depan pc jom lea singgah2 dan godek2 blog teman ni yea.. =P
   
Korang.. korang.. teman nak tanya ni.. korang selalu bangun sahur kul berapa yea.. teman selalu sahur kul 2 pagi camtu.. sebab?? sebab teman x lalu makan time kul 4 pagi camtu.. xde rasa lapar..dan kalau makan jugak gerenti perut teman sakit pagi tu.. xtau pasai apa.. samalea jugak dgn en. miaw teman tu.. hemm.. dia lagi lea kesian.. nak gi koje perut menggelodak.. huk2.. so, kami decide bersahur kul 2 pagi jea.. hemm.. ada masalah x kalau kami sahur kul 2 pagi? adakah dikira sahur gak tu? ke makan malam? hu3.. sebab ada sahabat teman cakap sebaik2 sahur adalah di penghujung waktu imsak.. kami ni terawal bebeno sahur nya.. masih dikira sahur ke yea? hee.. tanya jeww.. 
SAPE MACAM NI?? ANGKAT TANGANNNN!!! HAHAHAHA...
(eleleleleeee x nak ngaku yeeaaa .. kui3.. )

apa2 apa pun.. teman ucapkan selamat berbuka puasa buat semua yea.. opss.. ingaatt.. jangan membazir tau..berpada2lah membeli tu.. jangan keinginan melebihi kehendak ok.. hu3.. JANGAN TIRU MACAM MAKCIK KAT ATAS TU YEA!! hu3.. 

Related Posts

5 ulasan:

  1. ehehe katun tu mmg lawak.cebik tu bukan main.mesti korang pun mcm tu kan...ehehe :p

    BalasPadam
  2. Salam.

    Ya tengku, sahur sebaik2nya dilewatkan, dan bila berbuka, diawalkan.

    Maybe tengku tak dibiasakan sejak awal kot..takpala, kalau dah mcmtu, nak buat mcmna..asalkan bersahur.. :)

    Saya sekeluarga biasa kul 5 bangun sahur. Panaskan skejap lauk n nasi, terus makan :)

    BalasPadam
  3. kak lea bangun pukul 4.30 am kalau setakat nak panaskan lauk.tapi kalau nak buat nasi/mee goreng bangun pukul 4am.owh ada jugak jiran kak lea makan awal(supper).janji niat untuk puasa jangan lupa he3..

    BalasPadam
  4. Saya kalau kejutkan orang bangun sahur pakai air spray je. Senang. Selagi tak bangun selagi tu ler saya spray. Senangkan ??

    BalasPadam
  5. Sahur pukul 4, biasa belum Subuh dah tidur balik. Tapi kalau di Miri, sahur pukul 4 jugak, 4.50 dah xde chance nak tidur balik pasal dah subuh hehe

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New