Nuff

09 Julai 2013

DOA SAMBUT RAMADHAN..


Masa belek2 album dalam FB teman, teman baru perasan yang teman ada design Doa2 harian untuk 30 hari Ramadhan.. 

Sememangnya tiap2 tahun, teman akan post kat wall tiap2 hari untuk share dengan kawan2.. jadi rasanya tak salah kalau teman share dengan rakan2 blogger gak kan.. tiap2 hari ada doa khas untuk dibaca, teman rasa x lengkap kalau dalam sehari tertinggal doa2 ni.. (kecuali time bendera Jepun lea kan.. huk2).. 

So, start dari bermulanya 1 Ramadhan teman akan autopublish doa2 ni.. heee.. ni hasil kerja teman sendiri yea.. bukan copyCat tau.. tengok ada kucen itam tu.. siap tulis Miaw Share lagi.. heee... tp kalau sape nak copy paste pun xpe.. silakan.. teman x kodokut.. apa lea sangat klu korang nak copy kan.. x reti nak melenting x tentu pasal bab copy mengcopy ni.. heee.. 

Okeh.. selamat berpuasa yea semua.. insyaAllah.. esok teman BW blog korang yang singgah n komen sini yea.. tentu korang geram dengan teman kan, sebab lambat BW korang.. walhal entri gedebuk gedebak kua nya.. xkan xde masa nak BW lik kan? hee.. ada yg PK camtu x? sila angkat tangan.. mesti ada punya.. mcm teman dulu gak.. heee.. pepe pun.. tunggu esok yea!


Related Posts

3 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New