Nuff

09 Mac 2014

PRAY FOR MH370

#MH370 PLEASE COME BACK... PRAY FOR MH370
Teman taktau apa citer.. tapi hati amat risau bila terdengar menda2 camni.. hope semuanya selamat.. hope sangat .. taktau nak kata.. walaupun tiada siapa penumpang pesawat tersebuat yang teman kenal.. tetapi teman tetap nak doakan keselamatan mereka.. moga2 dapat dengar berita gembira.. Aminnn....

Note : please lah hentikan pelbagai spekulasi yang korang buat.. kita tunggu dan lihat aje.. jangan tokok tambah citer yang kita sendiri belum tahu kesahihannya.. buat yang memahami tu, mari kita terus berdoa untuk mereka2 yang terlibat .. aminn

Gambar extract from google dan syuhada wall fb.. (dh mtk izin syue..)

Related Posts

5 ulasan:

  1. Hentikan fitnah..dan sama2 doakan yg terbaik...

    BalasPadam
  2. betul tu, x elok buat fitnah, kita tunggu dan doakan jela .

    BalasPadam
  3. Turut berduka atas kejadian malaysia airlines, semoga cepat di temukan semua korban-korbannya

    BalasPadam
  4. sama2 la kita berdoa supaya operasi carian di permudahkan

    BalasPadam
  5. tu laa..saya pun tak sampai hati lagi nak share cerita ttg keseronokan di SBB tatkala org lain sdg berduka..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New