Nuff

30 Ogos 2014

31 sen Per Unique Visit from 8share sempena Merdeka!

Jom Daftar 8Share Klik Sini --->  8share |
Dan selepas daftar korang akan dapat RM1.00 dalam akaun korang, lepas tu mulalah share iklan2 tu dekat Twitter/Blog/Facebook atau mana2 laman sosial lain yang korang ada.. dann.. lepas tu tengoklah akaun korang.. haa.. semakin bertingkat-tingkat wehhh.. hehehehe.. teman dah cashout berkali-kali dah.. syukur.. rezeki.. Korang pun boleh gak, cuma kena rajin share kat wall FB dan laman sosial lain jelah.. jangan malas yea.. Good luck..
Jom Daftar 8Share Klik Sini --->  8share |
Yep! It's happening this Sunday31st August 2014
Remember, only valid for all UV that come in from 7pm to 8.59pm.
So, who's excited for HARI MERDEKA?
Jom Daftar 8Share Klik Sini --->  8share |
Haaa.. nampak tak apa yang bertulis Hijau kat atas ni?? Best kan!! Bagi kawan-kawan yang dah daftar 8share tu.. haaaaa.. ni ada pengumuman terbaru dari Yuna 8share , Yuna kata sempena Hari Kemerdekaan ni, pada 31hb Ogos 2014 bermula jam 7.00pm hingga 8.59pm kita akan dapat RM0.31 sen bagi setiap UV.. hee.. selalunya RM 0.20 kan? haaa.. kali ni untuk special day, RM 031 sen depa kasiii.. haaa.. jangan lupa rajin2 kan diri share iklan-iklan tu yea.. Okey... byee..
Jom Daftar 8Share Klik Sini --->  8share |

Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2