Nuff

29 Ogos 2014

BELI KASUT BARU!!

Heee.. Semalam hubby teman mesej tanya nak keluar beli kasut tak malam tu, pastu teman balaslea "OK jeaaa.." Malas teman nak push2 dia, sebab teman tau dia pun busy nak uruskan macam-macam hal.. So, teman tunggu je dia yang tetapkan masa bila leh keluar, sebab semuanya kena ikut time FREE dia.. heeee... teman memang tak suka nak set2 kan masa orang lain, biarlah diorang yang pilih time sendiri.. Lagipun malas nak rancang, selalu tak jadi akhirnya.. 

Actually la kan.. yang benonya kami bercadang nak beli kasut teman ni dari Sabtu lepas lagi (23/8/2014).. tapi tengok-tengok ada hal pulak.. So, tak dapat lea nak keluar gi beli.. Tiba hari Ahad lak, dah rasa malas nak keluar sebab hubby nak koje hari Isnin, dia taknak lea penat-penat badan kalau boleh.. hu2.. so, teman pun tak kisah lah kan.. nak buat camne.. dah ada hal.. Ahad tu kami pun duduk je di kedai sampai malam.. 
Haaa.. Lepas dah deal betul2 masa yang sesuai untuk keluar gi Shopping, kami pun bergerak ke sana terus, sana mana? heee.. Gi yang dekat dulu.. Festival Mall City, kami saja tengok harga, mahal le pulok harganya.. aishh.. tak bole jadi ni... kasut hubby yang sama macam kat Festival Mall tu harganya 2x ganda kot dari yang dia beli kat Times Square.. hemm.. So, Hubby kata jom gi Times Square, alahai.. teman sebenonya tak suka gi sana sebab faham2 jelah jalan nak gi sana tu, jammmm.. adoiyaii.. tak suka jam.. takut lagi pun nengok hubby cilok2.. rasa macam lutut nak tersagat ke pintu kereta orang aje dah.. Kalau naik keta, lagi penat.. jammm.. pingsann.. hu3..
Heee.. Tu diaaaaa.. baru tayang sikit2 dulu.. 
heee.. amacam.. ok tak? size 5 ni tau.. jenuh beno teman nak cari.. kat situ semua tinggal size beso-beso aje.. sabo ajelah.. last2 mintak dia tunjuk design apa yang ada size 5.. hemm.. sib baik ada yang berkenan dihati.. lega.. malas nak pilih lama2.. kalau boleh nak balik cepat.. 
haaaa.. ni teman kasi closed up sikit gambo.. 
kaler kegemaran teman ada secotek kat situ.. Oren!!
Haipp.. yang ni kami beli untuk pakai kat dalam kapal terbang nanti,
cadang nak cari kucen tapi takde.. 
Amik jelea apa yang ada.. monyet pun monyetlah.. 
tapi teman punya beruang tu..he3.. yang monyet tu hubby punya.. hik3
tapi macam terbekenan monyet le pulok.. (ngehehehehe) 
Harganya RM11.90 aje..
beli kat DIY 
Comel kannnn.. ada tulis HAPPY TOGETHER tu.. 
Hasil rembatan semalam.. 
28/8/2014 (Khamis) jam 8.30 malam

hu3.. Nak dijadikan cerita, masa kami dalam perjalanan nak balik umah tu kan.. tiba-tiba enjin motor STOP... aiyoo.. teman dah risau kenapa... Hubby check2 tengok minyak dah kering.. aiyooo.. hu3.. camne leh tak perasan entah.. tapi takleh nak kata jugak.. hubby sekarang betul2 bz dengan koje dia, pastu nak buat persiapan macam-macam lagi untuk fly minggu depan.. mungkin disebabkan itu hubby terlupa nak check minyak ada lagi ke tak.. 

Hahaha.. bertolak motor lah kami dari mana entah, tapi memang jauh kami berjalan.. ada insan offer nak tolong tapi disebabkan kami berdua, hubby tolak secara elok... so, kami sambung berjalan tolak motor.. ada le kira-kira 1 km kot kami berjalan.. siap seberang jalan, naik jalan yang macam berbukit sikit, jalan dikawasan gelap.. aduh.. teman tak kisah bab jalan jauh tu sebab teman OK je.. dah biasa lagi pun, cuma yang tak OK sebab jalan sesak dengan kereta, lepas tu jalan gelap, teman tawakal dan berdoa macam2 harap takde apa2 yang buruk jadi.. 

Dah berpeluh hubby menolak motor, akhirnya kami jumpa Caltex.. Isi minyak pastu terus balik.. then singgah kedai mamak, order Nasi Goreng.. makan.. pastu balik.. pastu Tidoq.. pingsann

Related Posts

6 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2