Nuff

11 Ogos 2014

Kad Raya dari Blogger2 hebat.. tQ semua.. i lap U!

Okeh.. 1st sekali teman nak ucap terima kasih kat Zaza yang ku sayang... heeee.. Opsss.. takleh sebut sayang lebih2.. kang ada orang marah.. kekekekeke.. Opsss.. sape yang nak marah yea?? ada leeee.. kih3.. apa2 pun nak ucap tQ buat Zaza sebab sudi kirim kad raya kat teman, teman je belum buat kad raya sendiri lagi.. tapi tengoklah.. ada rezeki nanti teman buat dan post pada Zaza ye.. heee.. buat kengkawan semua yang belum mengenali zaza.. jom le kenal2 dengan zaza ni, dia ada buat bisnes printing.. nak tempah bisnes kad murad pun bole dan ada macam2 lagi.. pm je Zaza di facebook Zaza (klik) atau cuci mata ke blog zaza di http://www.zazazehra.com/
haaa.. yang ni dari Blogger cute, cumey, macam model.. Ainaa Roseberry (FB Ainaa Roseberry), hehehe.. hari tu Ainaa open table, terus laju je teman request kad raya ni.. sib baik sempat.. teman antara orang terakhir dapat kad raya ni.. kalau tak melepasss.. heee.. tQ Ainaa... tahun depan nak lagi tauu.. masuk list siap2 tau! krik.. krik.. krikk.. hi3.. jom singgah blog Ainaa di..klik sini yea.. kalau rajin follow sekali yea.. http://www.ladyainaa.com/
Yang ni lak.. Kad Raya dari Blogger cantik.. Lisa (FB Mawar Biru) yang juga meminati kucen.. tu tengok tu cumey kan kucen oren tu.. heee.. orang yang dukung kucen tu pun omey kan! putih macam awek cina.. TQ Lisa sebab sudi kirim Kad Raya ni kat teman.. suka sangat2.. heee.. tahun depan mau lagi tauu.. krik.. krik.. krikk.. heeee.. ok lah.. sape2 yang nak mengenali lebih dekat Lisa ni, meh singgah blog beliau di : http://therylisanurulain.blogspot.com/

Masa mula2 dapat kad Raya ni, memang suka sangatt sebab ada bookmark, ada kad raya.. rasa macam dah jadi hobi lak nak kumpul semuanya dari blogger2 lain.. tQ kak Kathy.. teman suka dengan semua yang kak Kathy bagi ni.. tQ.. tQ.. buat kawan2 semua.. jom le kita singgah blog kak Kathy R'bain ni, tak kenal maka tak cinta.. teman banyak dengar yang best2 je pasal kak Kathy ni, tapi belum berkesempatan nak kenal lebih rapat.. almaklumlah.. dunia blogger ni beso.. ramai giler yang jadi Blogger.. heee.. apa2 pun.. kak Kathy R'bain is the best.. merasa gak teman dapat kad raya dari akak kathy.. hee. thanx again.. =) jom singgah blog kak Kathy jomm.. 

heee.. actually tengah tunggu Kad raya lagi seorang Blogger.. iaitu blogger Shida Radzuan.. heee.. hari tu shida dah post tapi taktau nape kadraya tu pi patah balik lak.. pelik pun ada.. hu2.. tapi takpe.. nanti dha sampei leh le selit2 kan kat sini jadi kenangan.. walauapapun.. tQ buat semua rakan blogger diatsa.. rasa hepi dapat kad raya.. dah lama tak dapat kad raya camni.. skrg kan main digital ajo.. alam maya lea katakan.. heeee...

Related Posts

9 ulasan:

  1. Hikhikhik malu ittew.... sama2 kak sayam... insyaAllah tahun depan sure ena bagi lagi kalau dimurahkan rezeki

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah yeke.. yeayy.. heee.. best la Ainaa ni.. heee...

      Padam
  2. Alhamdulillah, cantik2 kad raya tu semua...

    BalasPadam
  3. wahh..bestnyee dapat kad raya...cantik2 pula tu... :D

    BalasPadam
  4. bestnya byk dpt kad raya
    iqa dpt satu je tahun ni

    BalasPadam
  5. tahniah..cantik2 semuanya..:)

    BalasPadam
  6. wahh syoknye dpy kad raya special cam tu ....

    BalasPadam
  7. wah..bnyaknya dapat kad raya..hehe

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2