Nuff

19 September 2014

Follower ke 2300

Alhamdulillah.. genap 2300 dah Follower blog Tengkubutang.. Terima kasih buat semua yang sudi singgah, komen dan follow blog teman ni yea.. teman hargai sangat2 setiap komen dan kunjungan kawan2 semua.. Mohon ampun & maaf sekiranya teman lambat kunjungbalas.. atau mungkin terlupa nak kunjungbalas, harap jangan simpan dalam hati yea..

teman kadang2 kena tengok line internet gak kalau nak kunjungbalas.. tapi kalau ada masa dan internet pun ok, insyaAllah.. akan sampailah teman di blog2 korang semua yea.. sabar yea.. heee.. apa2 pun .. ni saja nak tepek kan Blog yang menjadi Follower ke 2300 teman.. tQ yea MNH SASTERA MELAYU .. Jom singgah blog ini yea.. Panjangkan silaturahim apasalahnya, yea takk? =)
Jom Jenguk Blog kawan kita ni...
MNH SASTERA MELAYU

Klik LIKE Fanpage Tengkubutang-->


 Follow FB ---> Tengkubutang Miaw

Related Posts

27 ulasan:

  1. Wahh dah makin br tmbh follow tb tahniah

    BalasPadam
  2. salam
    tahniah tb.
    semoga success dalam berbelog

    http://jmbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. congrats tengku butang:)
    tumpang bangga juga

    BalasPadam
  4. wahhh ...lumayan,hihihi ..yuyu dah masuk dalam follower awk lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. ho2 yeke.. alahai.. tak perasan.. ingatkan Yuyue singgah komen je sini, tu teman kunjungbalas balik .. heee.. tq follow sini

      Padam
  5. Waahhh.. meriahnye folower blog ini.
    tahniah2.

    Thanks yer sudi blog picisan saya.
    saya folokat sini jugak..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih.. heee.. tq sudi follow sini yea..

      Padam
  6. Terima kasih buat rakan2 yang sudi singgah/komen/follow sini.. teman udah kunjungbalas semua yang komen diatas yea.. tq semua.. sayang semua.. =)

    BalasPadam
  7. Byknya follower TK... Tahniah..
    Datang follow sini jugak....

    BalasPadam
  8. tahniah kak butang !! semoga dapat beribu-ribu followers lagi !!

    BalasPadam
  9. Tahniah... Kite dah follow sini.. 2303
        ギ
       ∧_∧
    o/⌒( ´ ∀ `)つ〃
    'と_)_つノ ☆バンバ

    BalasPadam
  10. Tahniah Follower 2300, Ayuni Follower 2305 :D

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum tengkubutang.. Hehe.. Datang bw sini dari GA Mialiana..
    Dah 2000 lebih dah follower blog ni..Tahniah! ^^,

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum... Hi Tenku Butang.. perghhh dah 2300 follower... kalau minta tolong promote blog kita boleh ker? hehehee.. xde la saje gurau... apa pun semoga ceria selalu :D

    BalasPadam
  13. assalamualaikum datang ziarah blog...

    BalasPadam
  14. Waahhh.. ramainya follower dia.. tahniah :D
    SHAD DATANG BLOGWALKING BLOG SPONSOR GA KAK MIA,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com

    BalasPadam
  15. tahniah tb..

    http://acikwatie.blogspot.com

    BalasPadam
  16. salam, dtg bw..

    jgn lupa singgah http://macammacamcite.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New