Giveaway 2014 Mialiana.com


Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor

2. Wajib Like Fanpage Sponsor

3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!
klik pada banner untuk join.... atau klik link bawah ni..

15 Ulasan

  1. http://kumahuitu.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    GIVEAWAY YG PALING MERIAH DENGAN HADIAH (BESTNYA)
    JANGAN LEPASKAN PELUANG ..(CEPAT2 SERTAINYA)
    PATUHI TERMA DAN SYARAT... (LIKE JGN TAK LIKE)
    GOOD LUCK SEMUA :)

    BalasPadam
  2. datang singgah dari segmen kak Mia..

    BalasPadam
  3. Gud luck tb lya pun nak join la nnt

    BalasPadam
  4. singgah dan follow sini!

    www.ekinhoza.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    BalasPadam
  6. singgah melawat ^___^ goodluck! hiks.

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html ]

    BalasPadam
  7. Good luck.

    Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

    http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/20.14/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

    BalasPadam
  8. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    BalasPadam
  9. Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    BalasPadam
  10. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    BalasPadam
  11. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Post a Comment

Terbaru Lebih lama