Nuff

29 September 2014

FREE SAMPLE GIVEAWAY/FREEBIES FROM DENTAL PRO

Hee.. hari tu ada isi form untuk request sample ni.. haa.. baru Jumaat lepas terima nya.. heee.. ada dua berus gigi.. Yang Hijau ni untuk hubby teman, saja request untuk hubby sekali (guna nama hubby la kann..).. saja kasi dia try gak, takkan nak share dengan teman lak kan? ada ke laki bini share berus gigi.. opssss.. euww.. menda lain boleh kot.. tapi berus gigi.. idak le yea? ini soal hygene kot.. heee.. So, disebabkan teman nak try berus gigi ni, teman pun terfikir nak bagi hubby pun try gak, kalau ok lain kali kami leh beli berus gigi ni.. dah try guna pun.. rasa macam OK.. lembut aje berus gigi ni.. 
Yang kaler biru ni teman punyo.. heee.. kalau ada oren.. memang pilih oren punnn.. 
macam ni berus dia.. ada berus kecik2 kat hujung berus ni.. nampak tak? 
 kaler lain yang ada.. pink gelap dan pink lembut
 step2 guna berus gigi.. comel je kad ni..
ni saja tayang.. baca sendiri 
haaa.. buat korang yang rasa nak try sampel macam ni, bolehlah layari Facebook Dental Pro ni.. ataupun.. nanti pm teman kat Tengkubutang Miaw.. teman akan bagi link Freebies dan sample Giveaway tu nanti yea.. heee.. K byee.. bz nihhh

Nak sampel Giveaway / FREEbies banyak macam teman tak??
Nah ambil link ni.. try tengok apa lagi new FREEbies yang diorang nak kasi..
kena rajin2 tengok update kat SINI dan SINI  tauuu

Related Posts

9 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2