Nuff

23 September 2014

Nak Sample Percuma PIXY Gentle & Moist Cleansing Lotion & Pixy Radiant Finish tak??

Baca entri Review teman tentang Pixy disini-->PIXY Gentle & Moist Cleansing Lotion |
Ni entri yang last untuk hari ni.. Saja nak share dengan korang semua yang agak-agak tengah hampir2 kehabisan krim muka dan terfikir2 nak try produk lain ke, meh leh try Pixy ni.. teman yakin.. pasti korang suka punya.. puas hati tau produk Pixy ni.. apa-apa pun kalau korang takut nak beli dan pakai produk ni terus, apa kata korang try dulu sample yang Pixy bagi ni.. 

Tapi untuk dapatkan sample percuma tu korang kena isi form dulu, kalau tak camne Pixy nak anto sample tu ke korang, ye dakk?? heee.. lepas dah isi form semua baru Pixy akan post sample tu ke alamat yang korang bagi tu, dan lepas tu bolehlah korang guna PIXY Gentle & Moist Cleansing Lotion dan Pixy Radiant Finish tu kan..

Sebelum tu kita tengok dulu video cara penggunaannya yea 
Klik--->http://www.youtube.com/watch?v=VWdt_6kh3Do  
dan  

Gambo2 extract from Google
Untuk mendapatkan Sample Percuma korang perlu mengisi borang dibawah ni terlebih dahulu:

KLIK ---> Free Sample 

JANGAN LUPA!!! Bahagian kawan rujukan korang letak nama Tengkubutang Miaw yea.. nanti lagi senang lagi nak dapatnya.. ececece.. heeee.. 

Tarikh tamat adalah 30 September 2014

Related Posts

11 ulasan:

  1. AWESOME :D
    dah hantar butiran dah.. tq sis :D

    BalasPadam
  2. teringin nak cuba, hee~~ done hantar butiran, can't wait >.<

    BalasPadam
  3. Singgah dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html ;)

    BalasPadam
  4. Lya dtg tag http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    BalasPadam
  5. yatt dh follow blog ini dan join segmen ini
    http://mimpicoklat.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    BalasPadam
  6. yeay! sally dah isi borang ni dan letak rakan tu "Tengkubutang Miaw" :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New