Nuff

22 September 2014

T.SHIRT MOTOR SILK SCREEN

 A 0001
Hai semua.. selamat petang.. tengah buat apa tu? haa.. teman nak menyelitkan  jugak barang/produk yang teman ada jual di kedai teman ni.. antaranya ialah T.shirt Motor ni.. sangat2 cantik tau design T.shirt ni.. kalau korang ada kawan yang minat t.shirt macam ni, bolehlah pm teman di FB Tengkubutang Miaw yea.. size available ialah S, M dan L sahaja. Untuk order, sila beri no. code yang bewarna hijau diatas ni yea.. supaya senang teman nak check size dan stock yang ada.. tQ semua.. 
 A 0002
 A 0003
 A 0004
 A 0005
 A 0006
 A 0007
 A 0008
 A 0009
 A 0010
 A 0011
 A 0012
 A 0013
 A 0014
 A 0015
 A 0016
 A 0017
 A 0018
 A 0019
 A 0020
 A 0021
 A 0022
 A 0023
 A 0024
A 0025

Related Posts

1 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New