A 0001
Hai semua.. selamat petang.. tengah buat apa tu? haa.. teman nak menyelitkan  jugak barang/produk yang teman ada jual di kedai teman ni.. antaranya ialah T.shirt Motor ni.. sangat2 cantik tau design T.shirt ni.. kalau korang ada kawan yang minat t.shirt macam ni, bolehlah pm teman di FB Tengkubutang Miaw yea.. size available ialah S, M dan L sahaja. Untuk order, sila beri no. code yang bewarna hijau diatas ni yea.. supaya senang teman nak check size dan stock yang ada.. tQ semua.. 
 A 0002
 A 0003
 A 0004
 A 0005
 A 0006
 A 0007
 A 0008
 A 0009
 A 0010
 A 0011
 A 0012
 A 0013
 A 0014
 A 0015
 A 0016
 A 0017
 A 0018
 A 0019
 A 0020
 A 0021
 A 0022
 A 0023
 A 0024
A 0025

1 Ulasan

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New