Nuff

18 September 2014

Bila Update Blog, Baru Pageview Naik

Hemm.. walaupun Pageviewnya dah turun sikit.. err.. turun banyak.. sebelum ni cecah 7k kot.. sekarang dah semakin turun ke 6k pastu turun lagi 5k pastu turun lagi ke 4k.. pastu sejak teman jarang update blog hari tu.. terus turun ke 3k dan statik tak naik2 dah.. sampailah baru2 ni teman update blog baru lea nampak nombor 4k tu.. nak kena up entri hari2 lea nampaknya yea.. tapi tak kisah lah.. itu je yang termampu setakat ni.. nak kena tanya otai2 camne nak bagi blog sentiasa dikunjungi ramai walaupun owner blognya sedang bercuti dan bersantai.. hehehehe...
Update!! untuk hari ni punya.. 19/9/2014 (Jumaat.. wah.. tetiba dapat angka 5k balik.. Okey.. Now teman percaya yang kalau blog kita tido maka traffic merudum, dan kalau kita aktif publish entri gerenti akan dapat traffic banyak.. okey.. okey.. faham... blog jangan tido ok.. 
Hemm.. yang ni saja teman letak sini untuk teman nak tengok balik, bukan apa.. belum pernah dapat lagi UV banyak sampai 1258 tu.. selalu takat 800 paling tinggi, and maybe ini 1st time kot.. taktau lea plak teman pernah dapat lebih ke tak.. tapi yang ternampak dek mata.. inilah dia.. 1258.. 

Related Posts

17 ulasan:

  1. banyak lah tuh... hihihi... yang penting ada teman pembaca yg setia kan..

    BalasPadam
  2. dah ok dah tu trafik tu... ^_^...takper usaha lagi yer...

    BalasPadam
  3. saya lagi la, dah berminggu kot x update entry. hehehe. mmg pageviews menurun ketara..hehehe

    BalasPadam
  4. akma lepas tukar url blog baru2 nie..pageviews terus jatuh teruk..huhu,update entry pn cikit je naik..

    BalasPadam
  5. Byk tu... rerajin la update...hhee

    BalasPadam
  6. usaha tangga kejayaan, usaha lebih kak butang ! yeahhh !

    BalasPadam
  7. wowww.. byk nya traffik per day

    BalasPadam
  8. ya allah.. banyaknya pageview dia.. tahniah ... tak update pun takpe kot dear... hihihi

    BalasPadam
  9. tingginya pageview awak. bila la saya nak dapat pageview yang setinggi tu. Apa pun saya dah follow awak. Terima kasih sebab follow blog saya yang tak seberapa tu.

    BalasPadam
  10. Ayooo tingginya pageview... Tak terlawan dek kita.. :)

    BalasPadam
  11. RAMAI YANG VIEW TU TB...
    TAHNIAH...

    http://jmbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. memang tinggi pv blog cik butang ni..tahniah:) apa yang saya tahu,kalau nak pv bagus tapi tuan tanah malas update setiap hari,kena perbanyakkan entri yang evergreen,maksudnya buat entri berkaitan info,panduan dan resepi masakan yang sentiasa orang cari..insha Allah..sy sudah mencubanya..cubalah!

    BalasPadam
  13. tahniah-tahniah, mudahan lebih sukses, lebig tinggi lagi lepas ni.

    BalasPadam
  14. Tinggi btol trafik Tengkubutang. X pernah lagi meras trafik tinggi macmni... Boleh share tips? (^^,)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New