Hai.. hari ni nak kongsikan cerita tentang fesyen dengan korang semua.. hehe.. Semalam semasa sedang survey baju-baju dan jenama fesyen kegemaran lelaki masakini, ternampak la satu jenama ni dekat website ZALORA yang terkenal dengan jenama fesyen terkini tu.. 

Terdapat banyak seleksi pakaian terkini yang sangat up to date yang semestinya akan membuat kaum lelaki tertarik untuk membeli nya.. even artis pun pasti teruja apabila melihat pelbagai jenis pakaian yang terdapat di situ.. eh.. disitu tu dimana ye?? hehehehe..

Haaa.. Pasti semua orang mempunyai jenama fesyen kegemaran masing-masing, bukan? Well, at least, korang tahu jenama fesyen apa yang menjadi kesukaan lelaki masakini.. dan ianya tidak lain tidak bukan adalah TOPMAN
Didalam memilih outfit seharian, mahu kelihatan kemas dan bergaya sangat dititik beratkan bagi mereka yang mementingkan kekemasan.. dan untuk itu sudah pastinya kaum lelaki mempunyai sebab tersendiri dan jawapannya terletak kepada koleksi produk fesyen yang cukup meluas yang ditawarkan oleh jenama hebat ini dan juga barisan produk fesyen yang cukup menarik oleh TOPMAN.
Khas untuk Lelaki, Jika korang semua sedang mencari baju kemeja lelaki terkini yang bergaya untuk dipakai ke majlis parti yang diadakan oleh rakan korang pada hujung minggu, jenama ini mempunyai stail baju kemeja terbaru yang terbaik untuk korang. 
Malah, TOPMAN Malaysia mempunyai seleksi pakaian terkini lelaki yang cukup meluas untuk dipilih. Koleksi kemeja lelaki TOPMAN yang terkini misalnya would go well with a blazer dan juga chinos pants yang mana pilihan yang terbaik untuk dipakai ke pejabat. 
Antara produk TOPMAN kegemaran lelaki masakini ialah seluar skinny jeans – dengan warna yang gelap ianya boleh dipadankan dengan baju kegemaran korang dan kasut sneakers untuk gaya yang kasual namun stylish ketika keluar bersama rakan-rakan pada hujung minggu.

TOPMAN memberikan akses kepada korang untuk gaya terhangat dan trend yang terkini yang boleh korang gayakan that I swear u can’t resist. Tidak kiralah untuk kerja ataupun aktiviti kasual, jenama ini mempunyai semuanya! Kini korang boleh hiasi almari pakaian korang dengan gaya yang terbaru dan apa yang lagi menarik ialah korang boleh dapatkan dengan harga yang cukup istimewa tanpa perlu berbelanja lebih.
Opsss.. bukan itu sahaja yang ada di sudut TOPMAN , Aksesori lelaki juga ada disana! seperti Stokin, Beg Pakaian, Beg Galas Kulit, Cermin Mata Gelap dan macam-macam lagi.. haa.. buat sang lelaki.. moh la kita singgah di website ini.. dibawakan oleh Zalora.. =)

Jom!! Revamp your wardrobe today dengan 
koleksi pakaian lelaki TOPMAN 
yang terbaru!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



7 Ulasan

  1. Chinos pant tu lawa... Sng ada tmpt laki nak shopping...hrga pun ok la..berbaloi dgn brand..

    - zaza zehra -

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan.. Shopping sakan la lelaki lepas ni kan.. Heeee

      Padam
  2. Sekarang llki pn dh pndai bergaya kn. Pilihan dihujung jari.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe.. Lelaki pun nak tampil hensem bergaya...

      Padam
  3. fuh memang smart lelaki pakai cm ni hihih..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Wr Wb

    Apakah Anda memiliki masalah keuangan dan Anda sedang mencari bantuan Pinjaman asli, Kami di sini untuk membantu Anda dengan Pinjaman untuk meringankan bisnis Anda dan menyelesaikan semua hutang Anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang Anda untuk finansial kebebasan.Kami menawarkan yang berikut ini.

    √ Pinjaman Bisnis Besar

    √ Pinjaman Bisnis Kecil

    √ Pinjaman Rumah Baru

    √ Pinjaman mobil

    √ Pinjaman Pertanian Besar atau kecil

    √ Pinjaman untuk proyek jangka panjang atau pendek

    √ Mulai Pinjaman bisnis

    √ Koperasi Pinjaman

    √ Pinjaman untuk Proyek yang ada

    Mengapa Anda harus memilih kami.

    + Kami memberikan pinjaman dengan suku bunga yang sangat rendah

    + Tidak masalah dari negara mana Anda berasal, kami akan meminjamkan Anda.

    + Proses kami sangat mudah dan sederhana. sangat orang bisa memahaminya.

    + Kami adalah perusahaan yang sangat jujur dan dapat diandalkan.

    + Kami tidak memberikan informasi pribadi Anda kepada siapa pun,

    informasi Anda aman bersama kami.

    Tujuan utama kami adalah meminjamkan sebanyak mungkin yang Anda inginkan dan siap untuk mendapatkan pinjaman, Anda harus mengatakan pada diri sendiri cukup, Anda tidak dapat terus membiarkan kurangnya uang membatasi pertumbuhan bisnis Anda. hubungi kami dengan informasi kontak kami di bawah ini dan biarkan kami bergandengan tangan dengan memberikan Anda pinjaman yang akan membantu mengembangkan bisnis Anda. Anda tidak perlu khawatir, kami sangat dapat dipercaya dan Bersedia meminjamkan Anda.

    Hubungi kami dengan:
    Perusahaan:  Femi Otedola Loan Firm  
    Email: femiotedolaloanfirm@gmail.com
    Email: femiotedolaloanfirm1@Outlook.com
    WA: +1(469) 464-5833 (Chat only) 
    WA: +1(806) 395-2203 (Chat only) 

    atau kunjungi Situs web kami dan gunakan Kontak Kami dan kami akan membalasnya kepada Anda.

    Situs web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com

    Hubungi kami hari ini dan mari bantu mengembangkan bisnis Anda.

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New