Nuff

23 Mac 2016

TUPPERWARE Allegra 4 Peas Server | Dapat Juga Akhirnya!!

TUPPERWARE Allegra 4 Peas Server |

Hai.. Assalammualikum.. hehe.. teman ada masa beberapa minit je lagi ni.. just nak share dengan korang keseronokan teman apabila mendapat  TUPPERWARE Allegra 4 Peas Server ni.. Teman panggil benda ni MANGKUK ULAT .. hahaha.. sebab macam Ulat/Cartepillar tu kan? kan? kan? Dah lama mencari tau.. sejak 2012 lagi kalau tak silap.. heeee.. 

Masa Bujang dulu ada la pernah tengok benda ni.. tapi masa tu takde rasa nak membeli pun.. biasalah.. tengah takde kegunaan kan.. Tapi bila dah kahwin ni.. bila kita dok kat dapur, rasa macam nak ada benda tu je tiba-tiba.. hahaha.. actually teman kalau memasak mesti nak sediakan bahan2 dulu dalam satu bekas.. kalau tak buat camtu nanti teman aje jelah tertinggal bahan-bahan yang kadang boleh menjadikan masakan agak "kureng" rasa.. hehehehe.. mengada-ngada yea.. orang lain boleh je masak potong-potong then campak-campak.. haa.. yang tu stail belah mertua teman.. semua tangan terror memasak tu kome wehhh.. heeee..

Ok lah.. Masa takde ni.. nak straight to the point je ni.. haa.. ni teman beli kat rakan FB teman iaiatu Yoshitaka Nobuhito .. hehehe.. saja-saja tanya dia ada tak benda ni.. sekali dia jawab ADA!!! wah!! laju je booking! haha.. memang cari sangat-sangat.. dah terjumpa tu.. baik booking terus.. malas nak survey lain dah.. hehehe.. dan terus je membeli.. dapat je hari tu.. hari yang sama dah start guna dah.. ecececeh.. tak sabar-sabar ye... dan .. seperti dalam gambar diatas dan dibawah.. teman guna buat letak bahan-bahan utnuk buat Sushi meeeeeee... heee.. Amacam.. senang kan kalau ada bekas ni.. pastu takde bahan yang tertinggal.. kih3.. kalau ada lagi panjang.. maunya teman rembat!! 
   
Ni gambar lain yang teman snap masa buat Sushi hari tu.. saja tepek sini.. ada gambar lain tapi nak mencari balik tu taktau kat mana.. kena scroll balik sebab yang ni beli masa bulan NOVEMBER 2015 (tahun lepas) .. tengok.. punya lama beli baru hari ni nak review.. hehehehe.. 
Nyum2.. jadilah Sushi.. huuu.. kerja buat Sushi jadi lebih mudah bila bahan-bahan tersedia rapi dan ikut turutan menggunakan  TUPPERWARE Allegra 4 Peas Server tuu.. cewahhh.. !! K bye.. tu je nak citer.... Kalau korang berminat nak beli barang Tupperware.. boleh je Visit Facebook dan IG Bro Yoshitaka Nobuhito ni yea.. hee.

Facebook

Blog
JOM TAPAU WEH!

Instagram


------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

3 ulasan:

  1. comeinya bekas tuh.... pastu sushi tuh lahai... sedapnya layan... nyesal lak tak beli sushi aritu... sushi aeon je pun

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New