TUPPERWARE Allegra 4 Peas Server |

Hai.. Assalammualikum.. hehe.. teman ada masa beberapa minit je lagi ni.. just nak share dengan korang keseronokan teman apabila mendapat  TUPPERWARE Allegra 4 Peas Server ni.. Teman panggil benda ni MANGKUK ULAT .. hahaha.. sebab macam Ulat/Cartepillar tu kan? kan? kan? Dah lama mencari tau.. sejak 2012 lagi kalau tak silap.. heeee.. 

Masa Bujang dulu ada la pernah tengok benda ni.. tapi masa tu takde rasa nak membeli pun.. biasalah.. tengah takde kegunaan kan.. Tapi bila dah kahwin ni.. bila kita dok kat dapur, rasa macam nak ada benda tu je tiba-tiba.. hahaha.. actually teman kalau memasak mesti nak sediakan bahan2 dulu dalam satu bekas.. kalau tak buat camtu nanti teman aje jelah tertinggal bahan-bahan yang kadang boleh menjadikan masakan agak "kureng" rasa.. hehehehe.. mengada-ngada yea.. orang lain boleh je masak potong-potong then campak-campak.. haa.. yang tu stail belah mertua teman.. semua tangan terror memasak tu kome wehhh.. heeee..

Ok lah.. Masa takde ni.. nak straight to the point je ni.. haa.. ni teman beli kat rakan FB teman iaiatu Yoshitaka Nobuhito .. hehehe.. saja-saja tanya dia ada tak benda ni.. sekali dia jawab ADA!!! wah!! laju je booking! haha.. memang cari sangat-sangat.. dah terjumpa tu.. baik booking terus.. malas nak survey lain dah.. hehehe.. dan terus je membeli.. dapat je hari tu.. hari yang sama dah start guna dah.. ecececeh.. tak sabar-sabar ye... dan .. seperti dalam gambar diatas dan dibawah.. teman guna buat letak bahan-bahan utnuk buat Sushi meeeeeee... heee.. Amacam.. senang kan kalau ada bekas ni.. pastu takde bahan yang tertinggal.. kih3.. kalau ada lagi panjang.. maunya teman rembat!! 
   
Ni gambar lain yang teman snap masa buat Sushi hari tu.. saja tepek sini.. ada gambar lain tapi nak mencari balik tu taktau kat mana.. kena scroll balik sebab yang ni beli masa bulan NOVEMBER 2015 (tahun lepas) .. tengok.. punya lama beli baru hari ni nak review.. hehehehe.. 
Nyum2.. jadilah Sushi.. huuu.. kerja buat Sushi jadi lebih mudah bila bahan-bahan tersedia rapi dan ikut turutan menggunakan  TUPPERWARE Allegra 4 Peas Server tuu.. cewahhh.. !! K bye.. tu je nak citer.... Kalau korang berminat nak beli barang Tupperware.. boleh je Visit Facebook dan IG Bro Yoshitaka Nobuhito ni yea.. hee.

Facebook

Blog
JOM TAPAU WEH!

Instagram


------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



4 Ulasan

  1. comeinya bekas tuh.... pastu sushi tuh lahai... sedapnya layan... nyesal lak tak beli sushi aritu... sushi aeon je pun

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Wr Wb

    Apakah Anda memiliki masalah keuangan dan Anda sedang mencari bantuan Pinjaman asli, Kami di sini untuk membantu Anda dengan Pinjaman untuk meringankan bisnis Anda dan menyelesaikan semua hutang Anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang Anda untuk finansial kebebasan.Kami menawarkan yang berikut ini.

    √ Pinjaman Bisnis Besar

    √ Pinjaman Bisnis Kecil

    √ Pinjaman Rumah Baru

    √ Pinjaman mobil

    √ Pinjaman Pertanian Besar atau kecil

    √ Pinjaman untuk proyek jangka panjang atau pendek

    √ Mulai Pinjaman bisnis

    √ Koperasi Pinjaman

    √ Pinjaman untuk Proyek yang ada

    Mengapa Anda harus memilih kami.

    + Kami memberikan pinjaman dengan suku bunga yang sangat rendah

    + Tidak masalah dari negara mana Anda berasal, kami akan meminjamkan Anda.

    + Proses kami sangat mudah dan sederhana. sangat orang bisa memahaminya.

    + Kami adalah perusahaan yang sangat jujur dan dapat diandalkan.

    + Kami tidak memberikan informasi pribadi Anda kepada siapa pun,

    informasi Anda aman bersama kami.

    Tujuan utama kami adalah meminjamkan sebanyak mungkin yang Anda inginkan dan siap untuk mendapatkan pinjaman, Anda harus mengatakan pada diri sendiri cukup, Anda tidak dapat terus membiarkan kurangnya uang membatasi pertumbuhan bisnis Anda. hubungi kami dengan informasi kontak kami di bawah ini dan biarkan kami bergandengan tangan dengan memberikan Anda pinjaman yang akan membantu mengembangkan bisnis Anda. Anda tidak perlu khawatir, kami sangat dapat dipercaya dan Bersedia meminjamkan Anda.

    Hubungi kami dengan:
    Perusahaan:  Femi Otedola Loan Firm  
    Email: femiotedolaloanfirm@gmail.com
    Email: femiotedolaloanfirm1@Outlook.com
    WA: +1(469) 464-5833 (Chat only) 
    WA: +1(806) 395-2203 (Chat only) 

    atau kunjungi Situs web kami dan gunakan Kontak Kami dan kami akan membalasnya kepada Anda.

    Situs web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com

    Hubungi kami hari ini dan mari bantu mengembangkan bisnis Anda.

    BalasPadam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New