Nuff

26 Mac 2016

Cara Atasi Masalah Text Tak Muncul di Blog


Hai.. Semalam teman ada post kat wall Facebook teman tanya cara nak settle kan masalah tulisan tak keluar ni.. 

Alhamdulillah hari ni dah Ok dah blog adik teman ni haaa..tengok atas tu.. dah keluar dah tulisan tu.. kalau tak dulu putih tak nampak apa (blank), dengan otak tuan2 dia pun blank nak marah aje dah.. kih3..

Haa.. sudi-sudikanlah singgah yea.. Follow sekali yea.. Belog Orang Biasa-Biasa katanya.. hehehe..

Yang penting mesti lepas ni mood nak berblog dia akan bersemangat kembali.. sebelum ni asal taip je bila publish tulisan tak keluar.. hangin je dia masa tu.. teman pun agak busy nak membantu dia.. 

So, semalam baru nak godeh-godeh blog dia.. pening jugak.. teman bukan reti menda-menda code ni.. Last-last mintak tolong kawan ajarkan cara.. Alhamdulillah dah settle.. 

Mula-mula tu jadi camni laa.. Dah taip tapi bila publish tulisannya tak keluar.. Jadi putih dan kosong macam ni.. 
Bila select/highlight tulisan tu baru nampak pa yang kita taip.. Adoi.. Kesian adik tension dengan blog dia.. Huhu.. Tapi sekarang dah ok.. Alhamdulillah..  Semalam ada kawan ajarkan cara nak repair.. Teman buat macam kat bawah ni.. 
Kalau korang ada masalah yang sama. Boleh try guna cara macam teman ni.. Mungkin ada cara lain tapi kalau tak leh jadik gak.. Try la macam teman buat macam kat atas ni yea.. 

Oh ya.. Untuk code color tu.. Korang Pergi Website Color Code Html ni untuk cari code yang sesuai untuk tukar font korang tu.. then tukar je ikut yang teman tanda kan kat dalam gambar atas ni.. 

tQ buat rakan Facebook Ulul Azmi yang sudi membantu bagi cara/jalan utnuk settle kan problemo ni.. Sib baik boleh repair.. haha.. thanx again yea..

Haa.. sape-sape yang minat nak tahu Rahsia Photoshop dan Ai korang boleh lah contact Ulul Azmi ni yea! Dia ada keluarkan DVD tutorial ‪#‎locewlegacy‬,

So, Sape-sape berminat boleh whassup 0102181901.. harga cuma RM170.. +RM10 utk pos.. Sangat-sangat berbaloi weh!.. Yang penting ilmu tu kan.. Jom korek Rahisa Photoshop dan Ai dengan DVD Tutorial Locewlegacy ..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

6 ulasan:

  1. Kalau kita bab2 coding ni mmng ggal. Hehe.. Last2 mau tukar template terus. Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Teman mintak tolong kawan gak mimi.. Heeee

      Padam
  2. Rasanya guna manual pun boleh tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak boleh.. Dah try banyak kali.. Yang klik tukar kaler font jadi black tu kan.. Tak menjadi.. Last2 blog adik x berusik, sebab dia merajuk tulisan tak keluar..

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New