Nuff

13 Mac 2016

DWIDARA COLLAGEN COMPLEX PILIHAN TERBAIK!

Haii.. hari ni baru dapat nak bercerita tentang satu produk yang semakin mendapat tempat di hati wanita-wanita yang sukakan kecantikan luaran dan dalaman.. haaa.. ini dia Dwidara Collagen Complex yang mampu menjadikan kulit wanita mulus gebu sekiranya diamalkan berterusan.. Rasanya manis-manis madu.. kerana terdapat bermacam-macam buahan didalamnya.. 

Bahan - bahan yang terkandung dalam DwiDara Collagen Complex ialah : Lemon, Madu, Epal, Limau Gedang, Kurma dan Delima.. 

So.. korang pasti dapat merasakan manis, masam, pahit sikit2, tapi.. sedapp sangat.. cuma bagi yang tak suka rasa manis.. boleh je minum pastu disulami air (minum air selepas telan ni.. heheheh) Apa-apa pun perlu teman ingatkan semua.. kalau minum/consume apa-apa juga suplimen atau collagen.. pastikan korang minum air yang banyak, Ok! setiap hari pastikan 3 liter air atau lebih.. untuk proses mencantikkan dalaman tu berjalan lancar sehingga bersinar ke luaran kita.. kan. kan.. kan.. 

Ok lah.. nak bagi tahu juga.. khasiat lain DwiDara Collagen Complex  ini juga ialah, mampu memberi kita kecergasan agar tidak lemau sepanjang menjalani tugas harian.. busy woman, dah tak pelru risau dah lepas ni.. minum je Dwidara Collagen Complex ni.. pasti korang cergas dan cerdas.. hehehehe.. Ok lah..jom baca lagi tentang DwiDara Collagen Complex , dibawah ni ada video dari Instagram teman share kan disini.. dekat caption video tu teman ada share tentang bagaimana nak minum dan bila time yang sesuai untuk minum.. kalau nak membeli/order? boleh lihat detail kat bawah sekali.. jom cantik sama-sama!
Antara khasiat penting yang terdapat dalam Dwi Dara Collagen Complex 

Pelbagai kebaikan Limau Gedang boleh 
didapati didalam 1 sachet Dwi Dara Collagen Complex!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Dwi Dara Collagen Complex Mengandungi :

Hydrolyzed collagen
Orange
Lemon
Grapefruit

Phytocelltec Stem-cell
Apple stem-cell
Grape stem-cell
Kiwi stem-cell
Argan stem-cell

Makanan Sunnah
Buah Delima
Madu
Kurma
Kismis

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Khasiat & Kebaikan Dwi Dara Collagen Complex
✅ Mencerahkan kulit wajah & badan
✅ Mengecilkan pori pori
✅ Mengatasi kulit berminyak
✅ Menyekatakan tona kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Memberi tenaga
✅ Mengatasi kulit kusam
Harga :

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harga :
RM 130.00 ( Semenanjung ) 
RM140.00 ( Sabah/Sarawak )
kos Postage : RM7

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teringin nak memiliki kulit halus mulus dan cerajh berseri? 

Jom dapatkan Dwidara Collagen di :

Facebook : Dwi Dara Authorized
Instagram : dwidaraauthorized
Whatsapp : 018 219 5350

#dwidara #dwidaracollagen #dwidaracollagencomplex



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

5 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New