Nuff

28 Mac 2017

Happy 5 Million Page Views to blog www.tengkubutang.com

Happy 5 Million Page Views to
blog www.tengkubutang.com

Alhamdulillah.. hari ni dah capai target 5 Juta Pageview dah untuk Blog Tengkubutang.com .. Tapi macam biasa, dah standby entri countdown kengkonon, ingatkan jauh lagi nak sampai 5 juta tu.. takde lah semedang aje nak check kan.. tengok-tengok ni baru jap ni check rupanya dah cecah 5 Juta dan dah terlepas angka tu pun.. adoi.. tak dapat nak snap angka yang TB nak.. redha je laa.. Next time yang ke 7 Juta.. hope dapat snap..err.. ada lagi ke blog tengkubutang.com ni yea? huhuhu.. 


Apa-apa pun.. Alhamdulillah TB bersyukur blog ni masih berjalan macam biasa, dah 4 tahun rupanya blog TB ni.. seusia dengan usia perkahwinan TB n Hubbymiaw.. huhuhu.. Tengok siap sedia Gif countdown konon .. tapi terlepas gak.. apo nak di kato.. hahaha.. ok lah.. hope TB dapat capai satu lagi target.. itu azam TB walaupun dah mula menampakkan hasil.. Alhamdulillah.. Syukur.. nikmat dari Allah SWT..  Tq jugak kepada semua yang menyinggah dan baca blog TB ni yea.. 

Countdown to 5 Million Page Views 

 



Last2.. Tertido.. hahahaha.. apa daaa...

Baru jap ni check PV.. hemmmm.. Terlepas lagi nak snap 5,000,000 .. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New