Nuff

25 Mac 2017

DAPAT SAMPEL LAMPIN PAKAI BUANG - PET PET


DAPAT SAMPEL LAMPIN
PAKAI BUANG - PET PET

Haa.. Yang hari tu TB dapat sampel Lampin Pakai Buang Drypers kan.. Kali ni TB dapat lagi tapi Lampin Pakai Buang Pet Pet pulak.. TB dah pernah guna gak lampin jenama Pet Pet ni masa baby baru lahir kat hospital..

Alhamdulillah baby takde masalah punggung merah or melecet seperti sesetengah baby kena.. Mungkin baby lain tak serasi dengan jenama Pet Pet ni.. Tapi mujur baby TB ok je hari tu.. 

Ni TB saja hantar request sampel.. Nak bandingkan saiz lampin Pet Pet dengan Drypers sama besar ke tak.

Haa.. Kalau korang nak sampel macam ni gak.. Jom baca SINI..  ada banyak lagi link2 yang korang leh join untuk dapatkan sampel Free macam ni..  

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Related Posts

6 ulasan:

  1. masa zara ada request.. time adiknya xde request. sebab tkut xdapat je.. hehe

    BalasPadam
  2. Haritu yaya ada apply utk sample newborn tapi belum dpt lagi. Kena try lagi sekali ni hee tq sharing :)

    BalasPadam
  3. this looks nice. I need it for my younger daughter

    BalasPadam
  4. My niece are using pet pet too, he love it so much.

    BalasPadam
  5. wahh.. best nyer! anak sya pun pakai pet pet...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2