MENSTRUHEAT | PRODUK DARI PS|LOVE 
MEMBANTU MELEGAKAN SENGGUGUT

Hai semua.. apa khabar? tengah buat apa petang-petang Sabtu ni? hehe.. sedang menonton tv bersama keluarga ke atau sedang bekerja? TB lak ada dirumah aje, tak ke mana-mana pun.. Baby TB pun sedang tidur lagi tu, Sebelum dia terjaga TB pun jenguk-jenguk blog TB ni.. heheh.. 

So, alang-alang ada masa free sikit ni TB nak share dengan korang tentang produk keluaran ps|Love ni iaitu MenstruHeat patch, produk dari ps|Love yang semakin dikenali ramai. MenstruHeat ni datangnya dari the ps|Love Singapore. 

Dengar cerita ps|Love MenstruHeat dah mula menembusi pasaran Malaysia, dan terbaru patch terapi haba untuk sakit belakang dan sakit leher / bahu pun telah dikeluarkan iaitu BackHeat dan NeckHeat.

Hemm.. Bila tekan-tekan plastiknya dari luar tu, macam terasa something yang tebal-tebal gitu, bila buka macam pacth buang toksin tu je.. So, bila tengok isinya macam tu, dah boleh agak macam mana nak guna.. hehe..

Oh ya.. kalau ada yang berminat nak beli, boleh terjah website pslove.co dan beli ! Info selebihnya sila baca detail dibawah ni yea :

MenstruHeat - Menstrual Cramp Relief
ps|Love MenstruHeat adalah Produk patch terapi haba 100% semula jadi yang direka khas untuk memberi kelegaan kepada wanita yang selalu kekejangan haid, senggugut/period pain atau PMS ketika datang bulan. Mempunyai kepanasan haba yang sederhana dan suam-suam, melegakan kawasan belakang pinggang dan bahu tanpa perlu bersusah payah bertungku, mengurut ataupun makan ubat/panadol.

TB paling nak cuba yang ni tapi masanya belum sesuai, kena tunggu dah tiba time senggugut baru leh guna dan tahu keberkesanannya macam mana kan.. So, TB try yang lain dulu la nampaknya.. Ok, cerita pasal MenstruHeat, 

Terapi haba ni memang terbukti melegakan senggugut secara klinikal. Selain itu MenstruHeat direka dalam bentuk ergonomik untuk disesuaikan dengan kawasan yang ingin ditampal dan ia juga cepat mengeluarkan haba pada tahap yang optimum bagi merehatkan otot rahim yang kekejangan.


Dengan MenstruHeat segalanya mudah, kerana dalam satu patch itu mempunyai point yang berfungsi memanaskan secara semulajadi. Caranya mudah sangat, hanya buka pelekat dan tampal dikawasan yang sakit.. 

Cara Pakai MenstruHeat :
1) Buka plastik MenstruHeat,biarkan ia terdedah di udara sebentar. Jangan terkejut yea dalam masa 5-10 minit ia akan panas sendiri.
2) Cabut tempat plastik pelekat di belakang MenstruHeat ni.
3) Tampal di bawah pusat korang, di mana letaknya rahim kita. Pastikan kawasan tersebut betul-betul kering dan tidak berminyak/berpeluh/berair (kalau baru lepas mandi) lap betul2 tau!


Ada 3 cara nak letak mengikut kadar kepanasan yang dikehendaki iaitu:-
- Lekat di baju / seluar   : Warm
- Lekat di seluar dalam : Hot (Recommended)
- Lekat terus pada kulit  : Hottest

4) Lepas sejam lekat kat badan, buka MenstruHeat selama 5 minit untuk mengelakkan kulit menjadi terbakar. Lepas tu, boleh letak semula. Boleh guna on off selama 12 jam / hari.

Kelebihan MenstruHeat : 
-Lebih selesa .
-Reka bentuk yang lebih ergonomik yang lebih baik sesuai dengan badan anda.
-Pelekat lebih selesa yang lembut pada kulit
-New Packing !
Haa... Jom tengok Video kat bawah ni pulak..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SAKIT BELAKANG BERKURANGAN DENGAN
BACKHEAT DARI PS LOVE

BackHeat - Back Pain Relief
Haa.. ni TB nak cerita, TB kalau time Period memang pakej.. sakitnya perut sebab senggugut kuat sangat, dibelakang badan/lower backache pun selalu sangat kena. Bila senggugut dan sakit belakang mai sekali, mulalah kepala pun join pening juga.. aduh.. memang TB ni bab senggugut surrender.. Kalau time kerja dulu memang TB akan baring di surau atau pun MC aje sebab senggugut TB tahap yang guling-guling tu.. 

TB dah try guna yang BackHeat patch ni, wah.. memang kepanasan dia tu sedap-sedap dan suam-suam gitu.. Tapi TB tersilap.. sebelum tampal BackHeat ni, TB dah terlupa nak lap kering-kering kawasan belakang TB tu, Sebelum tu TB ada sapu krim Mustajab tu, So.. permukaan belakang TB agak lembap dan berminyak.. apabila tampal BackHeat ni Stickernya tak berapa kuat dan akhirnya tanggal dan jatuh.. huhuhu.. So, TB rasa korang kena pastikan kawasan tempat korang nak tampal tu kering dan tak berminyak yea.. 

fungsi dan bagaimana BackHeat bekerja
Dalamnya begini. Ada Instruction cara nak guna.. 
Yang ni lah TB kata macam Pacth buang toksin tu.. hehehe.. 
Buka Pelekat belakang ni, dan tampal pada belakang badan bermula dari tengah-tengah pacth dan urut sticker tu kekiri dan kekanan bagi ia melekat betul-betul dan tak tertanggal.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SAKIT BELAKANG BERKURANGAN DENGAN
BACKHEAT DARI PS LOVE

NeckHeat - Neck & Shoulder Pain Relief
NeckHeat pula dicipta khas untuk melegakan bahagian leher dan bahu. Kadang-kadang duduk terlalu lama di depan pc ni TB selalu sahaja berasa sakit di belakang bahu ni. Mungkin terlampau fokus sangat buat kerja sampai tak sedar berjam-jam duduk dengan postur yang statik tanpa bangun untuk relakskan otot bahu. Haa.. bila dah selesai buat kerja baru sedar bahu terasa macam keras menegang.. sakit oii.. huhuhu.. Sebelum ni teman biar je baik sendiri tapi ambil masa jugaklah kan.. 
Tapi bila dah ada sesuatu yang memudahkan seperti NeckHeat ni, TB suka je nak guna selalu.. haha.. Sebab suka denagn rasa suam-suam yang beri kesan relaks dan selesa giler bila ditampal ke bahu.. Yang jenis NeckHeat ni design dia macam dalam gambar atas ni tau.. cara nak pakai samada korang nak pakai secara V-shape macam dalam gambar ni ke atau korang nak potong dah pakai sebelah kiri dan sebelah kanan bahu korang? itu terpulang lah ye.. ikut mana yang selesa.. 

Ok lah.. itu saja review TB kali ni.. kalau korang nak membeli boleh lah order terus ke website atau laman sosial dibawah ni.. TB ada letakkan link-link yang berkenaan.. jemput LIKE dan follow ye! 

Terima kasih juga TB nak ucapkan kepada ps|Love  kerana beri peluang TB mencuba produk ini. Terima kasih juga kerana mebantu wanita mengatasi kekejangan haid / senggugut dan PMS dengan produk you all.. tahniah yea..  


WEBSITE:
MenstruHeat: https://pslove.co/menstruheat
NeckHeat: https://pslove.co/neckheat
BackHeat: https://pslove.co/backheat

FACEBOOK: 
https://www.facebook.com/pslove.co

INSTAGRAM: 
https://www.instagram.com/pslove_co

----------------------

8 Ulasan

  1. Menarik.. bestnya berpeluang try.

    BalasPadam
  2. Didn't know about this brand until I read your post, thanks for the info sharing :)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Wr Wb

    Apakah Anda memiliki masalah keuangan dan Anda sedang mencari bantuan Pinjaman asli, Kami di sini untuk membantu Anda dengan Pinjaman untuk meringankan bisnis Anda dan menyelesaikan semua hutang Anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang Anda untuk finansial kebebasan.Kami menawarkan yang berikut ini.

    √ Pinjaman Bisnis Besar

    √ Pinjaman Bisnis Kecil

    √ Pinjaman Rumah Baru

    √ Pinjaman mobil

    √ Pinjaman Pertanian Besar atau kecil

    √ Pinjaman untuk proyek jangka panjang atau pendek

    √ Mulai Pinjaman bisnis

    √ Koperasi Pinjaman

    √ Pinjaman untuk Proyek yang ada

    Mengapa Anda harus memilih kami.

    + Kami memberikan pinjaman dengan suku bunga yang sangat rendah

    + Tidak masalah dari negara mana Anda berasal, kami akan meminjamkan Anda.

    + Proses kami sangat mudah dan sederhana. sangat orang bisa memahaminya.

    + Kami adalah perusahaan yang sangat jujur dan dapat diandalkan.

    + Kami tidak memberikan informasi pribadi Anda kepada siapa pun,

    informasi Anda aman bersama kami.

    Tujuan utama kami adalah meminjamkan sebanyak mungkin yang Anda inginkan dan siap untuk mendapatkan pinjaman, Anda harus mengatakan pada diri sendiri cukup, Anda tidak dapat terus membiarkan kurangnya uang membatasi pertumbuhan bisnis Anda. hubungi kami dengan informasi kontak kami di bawah ini dan biarkan kami bergandengan tangan dengan memberikan Anda pinjaman yang akan membantu mengembangkan bisnis Anda. Anda tidak perlu khawatir, kami sangat dapat dipercaya dan Bersedia meminjamkan Anda.

    Hubungi kami dengan:
    Perusahaan:  Femi Otedola Loan Firm  
    Email: femiotedolaloanfirm@gmail.com
    Email: femiotedolaloanfirm1@Outlook.com
    WA: +1(469) 464-5833 (Chat only) 
    WA: +1(806) 395-2203 (Chat only) 

    atau kunjungi Situs web kami dan gunakan Kontak Kami dan kami akan membalasnya kepada Anda.

    Situs web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com

    Hubungi kami hari ini dan mari bantu mengembangkan bisnis Anda.

    BalasPadam
  4. Halo semuanya, Nama saya Siska wibowo saya tinggal di Surabaya di Indonesia, saya seorang mahasiswa, saya ingin menggunakan kesempatan ini untuk mengingatkan semua pencari pinjaman untuk sangat berhati-hati karena ada banyak perusahaan pinjaman penipuan dan kejahatan di sini di internet , Sampai saya melihat posting Bapak Suryanto tentang Nyonya Esther Patrick dan saya menghubunginya melalui email: (estherpatrick83@gmail.com)

    Beberapa bulan yang lalu, saya putus asa untuk membantu biaya sekolah dan proyek saya tetapi tidak ada yang membantu dan ayah saya hanya dapat memperbaiki beberapa hal yang bahkan tidak cukup, jadi saya mencari pinjaman online tetapi scammed.

    Saya hampir tidak menyerah sampai saya mencari saran dari teman saya Pak Suryanto memanggil saya pemberi pinjaman yang sangat andal yang meminjamkan dengan pinjaman tanpa jaminan sebesar Rp200.000.000 dalam waktu kurang dari 24 jam tanpa tekanan atau tekanan dengan tingkat bunga rendah 2 %. Saya sangat terkejut ketika saya memeriksa rekening bank saya dan menemukan bahwa nomor saya diterapkan langsung ditransfer ke rekening bank saya tanpa penundaan atau kekecewaan, segera saya menghubungi ibu melalui (estherpatrick83@gmail.com)

    Dan juga saya diberi pilihan apakah saya ingin cek kertas dikirim kepada saya melalui jasa kurir, tetapi saya mengatakan kepada mereka untuk mentransfer uang ke rekening bank saya, karena saya berjanji bahwa saya akan membagikan kabar baik sehingga orang bisa mendapatkan pinjaman mudah tanpa stres atau penundaan.

    Yakin dan yakin bahwa ini asli karena saya memiliki semua bukti pemrosesan pinjaman ini termasuk kartu ID, dokumen perjanjian pinjaman, dan semua dokumen. Saya sangat mempercayai Madam ESTHER PATRICK dengan penghargaan dan kepercayaan perusahaan yang sepenuh hati karena dia benar-benar telah membantu hidup saya membayar proyek saya. Anda sangat beruntung memiliki kesempatan untuk membaca kesaksian ini hari ini. Jadi, jika Anda membutuhkan pinjaman, silakan hubungi Madam melalui email: (estherpatrick83@gmail.com)

    Anda juga dapat menghubungi saya melalui email saya di (siskawibowo71@gmail.com) jika Anda merasa kesulitan atau menginginkan prosedur untuk mendapatkan pinjaman

    Sekarang, yang saya lakukan adalah mencoba untuk memenuhi pembayaran pinjaman bulanan yang saya kirim langsung ke rekening bulanan Nyonya seperti yang diarahkan. Tuhan akan memberkati Nyonya ESTHER PATRICK untuk Segalanya. Saya bersyukur

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New