Nuff

22 Mac 2017

TEMPOH BERPANTANG SUDAH TAMAT, ENTRI THROWBACK PREGNANT & BERSALINNYA MANA?

TEMPOH BERPANTANG SUDAH TAMAT,
ENTRI THROWBACK PREGNANT & BERSALINNYA MANA?

Amboi tajukk.. Panjang berjelaaa.. Haha.. Actually ni entri Wordless Wednesday la kengkonon yea tuan puan semua.. Huhuhu.. Seperti mana-mana rakan yang tahu bila TB bersalin, semua bertanyakan bila mengandungnya? Tak citer pun..  Bersalin macam mana? Ok ke? Baby ok tak? Berat baby berapa masa lahir? 

Huhuhu.. Memang ramai yang nak tahu perkembangannya.. TB pun tak larat nak cerita banyak kali, So.. TB akan buat satu blogpost tentang entri throwback pregnant dan bersalin dan dalam pantang.. InsyaAllah.  

Semua untuk kenangan TB dan family juga.. Almaklumlah..  masa bersalin, ada banyak urat putus, teman risau terlupa terus kenangan masa pregnant dan bersalin baby boy ni haa.. Nanti TB share juga dugaan yang TB hadapi semasa sehari sebelum bersalin.. K.. Tungguuu..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Related Posts

3 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New