Nuff

08 Mac 2017

TAHNIAH HUBBY NAIK PANGKAT | REZEKI BABY

TAHNIAH HUBBY NAIK PANGKAT | REZEKI BABY

Pada 28hb Febuari 2017, hubby dapat surat kenaikan pangkat dan telah diarahkan bertukar ke department baru.. wah gembira sungguh rasa hati.. rezeki baby orang kata.. Tahniah my lovely hubby.. Hubby start mulakan kerja di tempat baru pada 6.3.2017 (Isnin) dan dengar cerita hubby selesa dengan tempat baru nya.. tempat yang selesa kerana luas dan tenang.. Yang tu yang TB nak dengar tu.. Hubby siap hias-hias meja baru nya.. wah.. semangat hubby TB nak mula kerja di tempat baru..

Alhamdulillah. seronok TB dengar. Semoga dapat bekerja dengan tenang dan bersemangat di tempat baru.. Tahniah yea.. thank you baby mama.. thank you Allah.. Alhamdulillah.. Hehe.. entri ini sebenarnya dah lama nak post tapi asik la terlupa.. di peram-peram terus dah bulan 4 dah yea.. kih3.. Takpelah.. janji ada yea.. K bye... 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Related Posts

25 ulasan:

  1. Alhamdulillah.... tahniah :-)

    BalasPadam
  2. Wow! Congratulations on your hubby promotion! Can go enjoy a big feast for celebration ya ;)
    Cheers, SiennyLovesDrawing

    BalasPadam
    Balasan
    1. We already celebrate it last month with a slice of cakes and cadbury chocolate.. =)

      Padam
  3. waaaa..
    tahniah..
    tarikh pun cantik tu..
    snang nk ingat buat ulangtahun nnti.
    hahah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq shark.. Tarikh birthday teman tu.. 28.2.. Heeee

      Padam
  4. Congratulation and I hope I can be promoted too! haha

    BalasPadam
  5. Congrats on your hubby's new position. Time to celebrate?

    BalasPadam
  6. alhamdulillah... moga trs di murahkan rezeki lg

    BalasPadam
  7. alhamdulillah congrates.. rezeki anak tu :)

    BalasPadam
  8. Tahniah! u r such a great wife too!

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New