Nuff

18 November 2013

LAZADA punya Pemanggang Ajaib!! #Takada Double Grill Pan


Cakkkkkk!!! haaaaaaaaaaaaaa.. korang nampak tak kat atas tu?? ho2.. bagi surirumah yang suka masak memasak ni, mesti akan meleleh air liuq kan nengok "gadget2" masakan ni.. ha2.. ekceli teman saja buat entri ni untuk sahabat teman yang asyik tanya jea mana nak beli.. mana nak beli.. bila teman cakap teman beli kat Langkawi, dia kata Jauh bebenooo.. dekat takde ke?? udah teman kabo dikatanya jauh pulak.. hu3.. So, teman pun gugli (google) le tengok kat mana nak dapatkan gadget masakan ni.. hi2.. gadget lea sangat yeaaa..  pastu terjumpa lea kat LAZADA.COM.MY   nih.. haaa.. terus laju2 print screen dan buat entri.. pastu kabor jea kat dia soh baca entri teman ni, senang.. takyah nak explain2 dah kan..  ate, maleh bebno nak gugli apekehe'nya?? ha3.. terkeluor dah loghat Perak teman yang pekat melikat tu kangg.. 
Haaa.. Pemanggang Ajaib atau lebih dikenali sebagai Magic Pan ni (jenama from product LAZADA) walaupun nampak sama dengan Pemanggang Ajaib teman yang ni--> KLIK tapi yang bebenonya lain tauu.. yang ni ada kelebihan sikit..yang teman punya takleh bukak2 macam ni, tapi yang LAZADA punya leh bukak kalau rasa nak pakai sebelah jea.. senang kan? hu2.. senang nak membasuh, dan ringan sikit.. walauapapun kegunaan dan Spesifikasinya masih sama lea dengan yang teman punya yea! cuma kelebihan tang situ aje.. haaaa.. so, kawanku.. apa lagi..kalau berminat order jea kat laman web LAZADA ni..xyah nak gi sampai Langkawi bagai.. hu3.. kalau beli online pun, tunggu 3 hari hari bekerja jea, barang akan sampai dengan selamat.. takyah risau yea.. teman udah giler nengok barang2 lain kat LAZADA  tu.. adeh.. pingsan! semuanya amat menggeramkan! x caya?? kalau tak caya cer klik tulisan LAZADA kaler OREN tu!
baca atas ni kalau rajin.. kalau malas gi tido!

bagi yang terlebih rajin, Jom singgah baca entri lain
yang berkaitan Pemanggang Ajaib teman ni yea.. =)

Related Posts

30 ulasan:

  1. Balasan
    1. best sangat2 .. leh masak macam2.. xyah guna byk minyak.. heee

      Padam
  2. insyallah nak beli juga ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haa.. beli tau Asha.. x rugi pun beli ni.. heee

      Padam
  3. yg ada dekat rumah nk hangus gua kerjakan bising wife

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahaha.. nak wat camne, dah selalu masak memang lea jadi lagu tu.. mana nak lawa mcm baru beli kann.. hik3

      Padam
  4. Dah guna dah... memang best.. huhuhuuu...:D

    BalasPadam
  5. panggang ayam pon best :) senang je

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2.. senang jea.. masak sampai ke dalam kan!

      Padam
  6. wahh senang lar lepas nie. takyah sibuk g langkawi nak beli. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu2.. tau xpe.. oreder guna hujung jari je kan

      Padam
  7. teringin nk beli..satu hari nanti..hihi..perlahan2 beli apa yg penting dulu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu.. beli apa yg penting dulu.. ni pun teman soh hubby beli sebab kebetulan dia meeting kat langkawi.. heee

      Padam
  8. mak zaza ada beli..mmg best :) dan senang kerja.. hehehehe

    BalasPadam
  9. hehehhe mak acik pun dah ada benda nie :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ho2.. ramai yang dah ada menda ni yea.. bagusss.. baguss.. hee.. memudahkan koje memasak.. =)

      Padam
  10. memang senang guna magic pan ni..campak je ke dalam n letak atas dapur..sonang hidup..

    BalasPadam
  11. murahnya..masa akak beli dulu (jenama lain) reganya agak mahal...
    memang senang kalau ada benda ni...tapi terpulang pada kerajinan jugakkan..hihi

    BalasPadam
  12. wahh pemanggang ajaib bertukar menjadi Magic Pan ya, harga pun okay, harap2 kualiti pon okay, boleh lah belikan utk mak satu, hahah :D

    BalasPadam
  13. yumida dah de alat memanggang..grill pan
    syok le klo kat umah ade benda ni kan kak

    BalasPadam
  14. yang ni syuk pernah usha kat tv shopping. tapi tak tau pulak murah camni. >.<

    BalasPadam
  15. Mcm teringin jugak beli,ada tgk kwn pki boleh masak kek guna ni..biaq betul

    BalasPadam
  16. tak de lagi . review blogeer psl pemanggang ni kaw2 betul ...

    BalasPadam
  17. rumah saya ada tapi sekali pun tak pernah guna sebab mak sayang nak guna..hahah saya terpandang tak ada instead of takada..hahaha

    BalasPadam
  18. Abg ipar ambe pun suka pemanggang ni. Senang guna katanya...hehe, maklumlah, lelaki. Yg senang tu jadik pilihan.

    BalasPadam
  19. mamaD dah beli kat mak dia,.. Langkawi punya..la.. sama tp x serupa !

    BalasPadam
  20. nk lawan pemanggang ajaib yg kian popular.. heheh

    BalasPadam
  21. Wah.. bagus ni.. Thanks sharing ye.. :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2