Nuff

06 November 2013

MUKA MASAM MACAM PELAMPUNG?

hihihi.. teman taktau nape bila tengok gambo ni teman tergelak sengsorang.. sampai sekarang masih xtau apa yang di marahkan sangat sampai camtu reaksi muka anak sedara teman ni.. hihihi.. apa lea yang dia marah sangat tu yeaaa.. dia marah teman snap gambo dia kotttt? ha3...gambo ni diambil tahun lepas (2012), masa tu kami gi berkelah kat Lata Chepor, Chemor Ipoh,Perak.. hu3.. full lagi teman bagi nama tempatnya yea.. kat kg teman lea apa lagi kan.. berkelah beramai2 sebelum teman pindah dok KL. Apa yang membuatkan teman lagi gelihati bila teman upload gambo ni dekat FB, kakak ipar teman leh plak bagi komen lawak "awat muka macam pelampung dia je tu? marah kat sape tu? adoii.. berdekah2 teman gelak baca ayat tu.. memang gelihati bila terkenangkan balik anak sedara teman ni buat muka camni.. sebab cute dan geram teman nengoknya.. tapi terlupa lak nak tanya mak dia nape anak dia wat muka masam cenggini.. hihihi.. tapi masam2 pun cute.. 
haaa.. ni gambo sebelum tu.. elok jea dia main2 n senyum2 dengan pelampung dolphin dia tu.. hu3.. cumey kann.. teman geram nengok dia sebab masa ni perutnya bolat jea.. cumeyy.. hihihi.. ramai yang cakap muka dia ikut muka teman.. ada arab2 sikit or mamak benggali semua adalah.. ha3.. aissshh..deme yang kata yea.. bukan teman.. hihihi.. tak kisahlea nak kata apa kan.. dah teman ni mak sedara dia, memang lea ada iras2 jugak sikit kan.. ker masa ngandung mak dia berkenan nengok teman x? ekekekekekekekkkkk.. kalau adik n adik ipor teman baca ni gerenti dia akan kata "hek elee... puiiiii"

Related Posts

15 ulasan:

  1. hiihhi,,teman nengok pon gelak berdekah dekah,,

    BalasPadam
  2. makcik nya tu lah yg nsk rampas pelampong dia tu...mesti lah dia marah

    BalasPadam
  3. sis, kampung kat chemor ke?
    aiseh...lama beno teman tak berkelah kat chepor.
    elok lagi air terjun nya?
    haritu sepupu teman kabo dah tak OK, ate nye, itu yang dah tak pergi...

    BalasPadam
  4. Hahahaha. Tajuk menyeramkan.. Apa pun comel la...

    BalasPadam
  5. so cute hehe..mcm tu rupa tengkubutang ekk :)

    BalasPadam
  6. comey pelampung dia...

    tula nk tny gak ni awat muka lagu tu? masam mencuka benor tu ha

    BalasPadam
  7. hehehe.. comel la die buat muke cemberut mcm tuuu

    BalasPadam
  8. hahahaha, lawaktp comel pun ada. hehehe

    BalasPadam
  9. marah sape la sampai muka mcm tu..=D

    husna baru follow sini tapi page dah lama like..macam pelik plak..hahaha..=P

    BalasPadam
  10. Seronoknya berkelah tepi pantai. Naper masam monyok je dik...hehehehe takot air yee

    BalasPadam
  11. Hahah..muka cam pelampung.. oo begitu la ye wajah you..hehehe..comel

    BalasPadam
  12. hahaha..comel je mimik muka tu kak
    kiut sangat!

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New