Nuff

04 November 2013

ROTI JALA 1ST MAKING...

Cakkkk!! haaaaa..  nak tepek gak gambo ni.. even persembahan gambo tak berapa elok.. sebab memang hasil 1st time teman dalam arena buat Roti Jala ni memang agak kurang cantik sikit.. tapi nak jugok share dengan korang gambo ni.. ha2.. teman buat untuk makan malam sabtu baru2 ni.. biasalah.. kalau siang dah makan nasik, malam2 kami pakat takmo makan nasik.. so, cari lea Resepi Roti Jala dan masak kuah kari daging stail mamak untuk cicah dia.. heee.. dapat2 resepi terus buat.. almaklumlah.. bahan2 semua cukup.. 

hu2.. yang nak tergelak tu.. hubby teman leh plak cakap "leh jadi ke Roti Jala nya?" aishhhh.. hu3.. mentang2 le hari tu teman buat nasi daging x berapa nak jadiii (rasa dah ada, tapi nasi lak lembik).. dia pun ingat Roti Jala ni pun x jadi lak yea... huk2.. teman buat muka ala2 sentap bila dia cakap camtu.. pastu hubby teman gelak kecik.. suka dia nyakat teman yea!! ha2.. 

Akhirnya teman pun mulakan operasi buat Roti Jala yang very the senang tu.. hu3.. dah jadi.. kenyang pun kenyang.. hubby teman ada gak tolong tuang kat pan tu.. cantik pulak jala2 yang dia buat.. teman punya sememeh jea jala nya.. ekekekekekkk.. x berseni langsung.. tengok dalam gambo atas ni, yang buruk tu teman lea yang punya koje tauu.. ha2.. yang lawo tu hasil kerja tangan hubby miaw2.. cantik ke tidaaakkkk? ha2..Nak Resepi Roti Jala?? nanti teman share dalam entri terbaru okeh!

Mood Hepi bila Hubby makan bertambah.. hubby puji kari daging stail mamak sedap.. bergelek berjoget hepi teman dalam hati tauuu.. huk3.. syukur Alhamdulillah.. 

Nak Resepi Roti jala Sedap ni? klik bawah ni yea.. 



Related Posts

11 ulasan:

  1. roti jala memang sedap ! cecah kari ayam . alahai~

    BalasPadam
  2. wahhh first time try pon nampak mnyelerakan ^____^ hehe...bertambah lah hubby sayang... ~~

    BalasPadam
  3. Sedapnya roti jala.. Lama tak makan..

    BalasPadam
  4. Bunda pun tak pernah buat sendiri lagi...makan jer tau...tahniah..

    BalasPadam
  5. sedapnya kak..saya pun terliur ni...peberet ni :)

    BalasPadam
  6. Hehe.. Pndai dia menjala... Yg pnting psgn kita suka kn.. Hehe

    BalasPadam
  7. sedapnya nyum2 good job hehe..

    BalasPadam
  8. mmm...sedapnya...tah bila laa nak try buat agaknya

    BalasPadam
  9. wah.. menjadi gak jala tu ha... queen buat x menajdi je jala nya.. hehehe

    BalasPadam
  10. Wah sedappp.. baru kembali berblogging & tengok roti jala pulak hehee.. salam Maal Hijrah.. :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New