Nuff

22 November 2013

MEMATIKAN SIHIR DALAM RUMAH

Salam.. hari tu teman ada share pasal entri DOA-DOA PELINDUNG DARI SIHIR kan, hemm.. ni teman ada terjumpa satu lagi untuk amalan.. kalau ustaz2 pun akan suruh buat macam ni untuk pendinding umah kita dari dimasuki/terkena buatan orang...hope ia dapat membantu tp ingat yea.. perlu yakin ketika melakukannya..

Nota : ada yang mengatakan bahawa ia sesuai dilakukan untuk rumah sahaja, kalau Kedai dikhuatiri lak orang tak nampak kedai kita tu.. hemmm.. just share disini.. Wallah hu alam... 

Related Posts

13 ulasan:

  1. nice sharing.. yg pnting amalan scra istiqamah dan yakin dgn Allah... :)

    BalasPadam
  2. salam tengku butang :)

    ada ayie share kat fb ari tu..dlm penerangan kata kat kedai pun bole pakai..nak elak sihir kn.

    BalasPadam
  3. perkongsian yang sangat bagus..:)

    BalasPadam
  4. berdebar2 jp tgk antu tepi sofa tuh

    BalasPadam
  5. thanks for sharing Kak..Insha Allah akan diamalkan

    BalasPadam
  6. Thnaks for sharing this ilmu yang sangat berguna sampai bila2 pun..

    BalasPadam
  7. uikss.. terkejut tgk gambar dlm bulatan tu.. thanks dear for sharing this brilliant info

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New