Nuff

10 November 2013

Blogger Malaysia Bantah AshleyMadison.com

Blogger Malaysia Bantah AshleyMadison.com
Blogger Malaysia Bantah AshleyMadison.com 

Dengan ini Teman turut serta Membantah kewujudan website tersebut diatas  kerana ia melanggar dan merosakkan gaya hidup normal kita.. perlukah ada website sebegitu?? Website yang menggalakkan penzinaan ini sudah pastinya akan mengakibatkan gejala sosial semakin berleluasa hingga tidak dapat dibendung lagi sekiranya kita hanya melihat seolah2 membenarkan ianya berlaku... teman pasti, kalau kita sama2 bersatu menghalang kewujudan website ini, maka sedikit sebanyak kita juga dapat bantu anak muda kita dari terjerumus ke lembah zina ini.. jomm sama2 buat bantahann!!  Klik banner atas ni untuk join sekali suarakan bantahan korang!! Nyatakan pendirian korang !!!


Related Posts

16 ulasan:

  1. Mrilah kita sama - sama berkempen demi menyelamatkan iman umat Islam .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yea.. sama2 mencegah website x bermoral ni dari menjadi tatapan mata anak2 muda..

      Padam
  2. Hrp pihak skmm bertindak tegas terhadap website ni! Sy sokong tindakan blogger m'sia!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu reen.. moga tindakan serius segera di ambil

      Padam
  3. Semoga usaha kita semua berjaya demi kebaikan agama, keluarga & msykt.. aamiin..

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Tu lea pasal.. klu website mcm ni dibenarkan, abeslah.. sikit masa lagi rosaklea muda mudi kita

      Padam
  5. web ni pasal apa? aku xtaw pape pun

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang ramai yang taktahu.. tapi klu nk tau lg lanjut, sila klik banner atas tu..

      Padam
  6. yumida pun bantah sama!
    isi tabung nuffnang sini-inti college

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagus yumida! Heee.. tq sudi klik2 iklan nuffnang..

      Padam
  7. tentang narilah tentang bersama-sama

    BalasPadam
  8. bantah3 ! kena bantah kat pihak berwajib !

    BalasPadam
  9. pihak atasan sila amik tindakan

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New