Nuff

04 November 2013

BEKAL SARAPAN HUBBY PAGI TADI


NAK RESEPI NI?? KLIK ---> 
Hai.. orang dah standby makan tengahari teman baru nak hupdate Sarapan pagi yea.. heee.. ni ha.. saja nak tayang bekal yang teman sediakan untuk hubby miaw2 teman pagi tadi.. memandangkan malam tadi kami tak makan nasi dan hubby teman pun tak lapo katanya sebab terlampau bz dengan koje sampai perut pun tak mintak diisi, makanya teman pasti pagi ni mesti dia akan rasa lapo sangat2.. so, teman bekalkan dia menu yang boleh mengenyangkan perut sampai ke tengahari ni.. hubby teman yang cakap tau.. bukan teman.. hubby kata makan ni dua ketul pun dah kenyang sangat2.. tambah kalau makan dengan sup cendawan.. pergh.. memang sampai ke petang lea kenyangnya.. 

heee.. CHEESE SOSEJ ROLL BERSALUT NESTUM ni memang kegemaran hubby teman masa start teman buat hari tu.. sampai sekarang dia x jemu2 lagi.. teman pun xtau nape.. hu3.. x ngapelah.. asal dia sudi makan kan.. kalau tak, nanti teman lak sentap.. kui3.. sup cendawan xde, so, teman taruk sebekas sos cili untuk jadi bahan untuk mencicah CHEESE SOSEJ ROLL BERSALUT NESTUM tadi..   
kalau cukup bahan2nya, ada bihun.. teman akan bekalkan hubby miaw2 teman bihun Singapore ni.. tapi udah bihun nya takdak.. x jadi lea nak buat bihun.. mujur ada roti makanya tu yang buat CHEESE SOSEJ ROLL BERSALUT NESTUM je.. senang n yang penting mengenyangkan hubby.. heeee.. bole diet gak tauu.. hubby teman sahur makan ni je masa bulan puasa hari tu.. berat badan turun.. ha2.. korang taknak try keee? hehehehehehe.. 

Related Posts

19 ulasan:

  1. Rajinnya wat sosej roll tu..leh buat jugak ni..sya dah gila roti sekarang ni..hehe

    BalasPadam
  2. haaa.. ok kan makan roti.. sedap pun sedap.. x berat sangat berbanding nasik.. heee..erkk.. yeke.. hu3

    BalasPadam
  3. 2 ketul je ke?..leh kenyang ke? kalu sy la..mmg xckup tuh..hehehe

    BalasPadam
  4. sedapnya... nak jugak.. hehe :) isi tabung sini yer :D

    BalasPadam
  5. buat untuk saya sekali kak..hehehe

    BalasPadam
  6. Untung la suami TB. Dapat isteri rajin. Walaupun macam baru je dengar cara baru buat sosej... hehehe... Tapi tak elok makan selalu sosej. =)

    BalasPadam
  7. wah bagus2 beginilah isteri mithali...

    BalasPadam
  8. baru nampak resepi nih . boleh la try nanti . klu saya mkn , satu gulung jer dah kenyang ...

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum wtb.

    Sis, 2 perkara (hahahah serious nyer saya):
    1. kongsi jap resepi bihun goreng s'pore - ate nyer makan orang kedai masak sedap bebeno...sendiri buat "kelaut" jadi nyer.

    2. camna ea nak masuk lagu kt belog cam sis buat hari tu? tunjuk ajar ku sifu sat...

    jazakillah....

    BalasPadam
  10. wah wah.. sedapnyaaaa... bertambah lapar lak. >.<

    BalasPadam
  11. rasa mcm nk bw bekal juga la bw pergi ofis

    BalasPadam
  12. sedap tuh dik oiii.... nnti akak nk try bt lah... gebus besar gabak akak nengok ko nyer sosej roll tuh....

    BalasPadam
  13. terliurnye tengok sosej roll tu..sebelum masuk kelas mesti beli sosej roll buat bekpes :)

    BalasPadam
  14. arrr lapar pulak pepagi buta nehh!! *bangun pergi selongkar dapur*

    BalasPadam
  15. Sedap sosej buat mcm tu.. best.. :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New