Nuff

19 November 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE


SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE..
Ha2.. hari ni teman nak join Segmen Mak Dara.. perghhh.. nyaris2 tak terlepass.. terlupa sangat2.. heeeee.. dah janji dengan Mak Dara nak join hari tu, tiba2 tak join lak.. kang kecik hati Mak Dara tu kang.. kesian pulak meroyan kang..ekekekekek.. opsss..teman gurau je yea Mak Dara.. hee.. Nah, teman tepek kan gambo kegemaran teman.. heee.. dalam gambo tu teman n hubby teman tau.. bukan orang lain okey..
2) Dah follow Blog Meroyan Mak Dara lama dahh.. heee
3) Dah Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog Mak Dara
4) Dah letak Gambo.. heee.. 
5) Dah siap tinggalkan url link di ruang komen entri Mak Dara dah.. 
Opsss.. lupa.. nak gambo mata yea.. heeee... DONE! =P


Related Posts

26 ulasan:

  1. yana pon hampir terlepas join .. nasib sempat ^^ gudluck

    BalasPadam
  2. join jugak..? hehe... tapi nape tak nampak mukanya.... hehe.....

    BalasPadam
  3. Saya join juga. Gudluck tau TB...

    http://zack-hoya.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    BalasPadam
  4. wow..cantik mata tu..hehe datang dari segment yg sama!

    BalasPadam
  5. pewit..mata memerhati tuuu
    isi tabung nuffnang sini-darlie

    BalasPadam
  6. wah,tajam renungan mata sis tu,hihi

    BalasPadam
  7. mcm cantik memang cantik je mata

    BalasPadam
  8. Selamat bersegmen tengkubutang..nk letak gmbar idung x leh ke,.ngeh..ngeh.. :D

    BalasPadam
  9. haha! gambo pon gambo belakang je.. misteri sungguh..

    BalasPadam
  10. singgah pagi kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    BalasPadam
  11. assalamualaikum..tengku butang :)

    untung ada segmen ini..dpt tgok mata tengkubutang kalau tak dpt tgok mata kucen je..haha :p

    semoga sukses ye :)

    BalasPadam
  12. alahai comelnya mata siapa tu.. BBL pun join. datang singgah blogwalking..

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    BalasPadam
  13. join segmen yg same lah ! haha
    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    BalasPadam
  14. amboi..jeling plak dia..haha..
    gud luck..

    BalasPadam
  15. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    BalasPadam
  16. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    gambar atas tu masa zaman cintan cintun kan..hehe

    BalasPadam
  17. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    BalasPadam
  18. cantiknya mata dia..

    salam perkenalan..

    datang singgah dari segmen yang sama..

    follow done. :)

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    BalasPadam
  19. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    BalasPadam
  20. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New