Nuff

21 November 2013

PAGEVIEW ADA PENINGKATAN... SYUKUR ALHAMDULILLAH..

 Nuffnang Unique Visit
 Pageview blog teman, dari sehari ke sehari.. lawa tak angka 1111 tu.. he2..
print screen berberapa hari lepas.. hari ni punya xtau lagi.. 

gambo atas ni saja je teman nak tepek, bukan apa2 yea.. just nak rekod untu diri teman sendiri BULAN BILA teman start dapat pageview angka macam kat atas ni.. bukan niat nak tayang2 lak yea.. nak ucap lea jugak tQ buat rakan2 blogger yang sudi singgah sini kan.. tQ yeaaa... korang banyak support teman.. heee...

Related Posts

23 ulasan:

  1. Hebat la TB ni. ZH punya cikit je. Seratus pun susah dapat. =(

    BalasPadam
  2. ok gak kan untuk rekod..hehe tahniah tengku butang :D

    BalasPadam
  3. memang padeview ke..TB...saya pun kekadang tak sampai macam tu

    BalasPadam
  4. pencetus semangat untuk orang yg macam husna juga..=D

    ntah bile nak dpat pageview yg mcm tu..

    BalasPadam
  5. wow fae belum lagi sampai ketahap tu

    BalasPadam
  6. total uniques today pun byk jugak tu untuk 1 hari..

    BalasPadam
  7. Perghh.. Byknye... Jeles teman.. Hehe.. Tahniah..

    BalasPadam
  8. wow banyaknya pageviews.. jeless.. kehkehkeh..
    tahniah :D

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum kak.. bestnya. sheila punya turun mendadak. haihh rindu nak blogging macam dulu. hihi. taniah kak tengku :)

    BalasPadam
  10. wahhh terbaik la .. share tips skit hehe

    BalasPadam
  11. tahniah kak
    byk peminat akak
    alhamdulillah

    BalasPadam
  12. tahniah . semoga lebih ramai lagi terjah blog tb nanti ...

    BalasPadam
  13. Tahniah .. Tahniah .. alamak , TERjeles la pulak .. eheh ! semoga follower pon naik jugak !

    BalasPadam
  14. salam tengku butang :)
    dah mencapai angka 1K memang patut tengku butang gembira..usaha berblog dah semakin maju..
    ayie tumpang gembira sama laa.. :D

    BalasPadam
  15. Tahniah tngku butang..tk pnh dpt 1k pageview lg..huhu...klik2 iklan semua tuk tengkubutang :)

    BalasPadam
  16. Tahniah,semakin baik jumlah pelawat yang datang.

    BalasPadam
  17. pemangkin semangat untuk terus berblog ye kak.. :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New