Nuff

02 Disember 2013

PUTERI AWANI DALAM RANCANGAN 3R AHAD INI

Puteri Awani dalam rancangan 3R Ahad ini

Bagi yang belum mengenali Puteri Awani? Sila Baca SINI

Haaaa.. ingat tak budak comel yang pernah bikin hot dengan video Couple seminggu dulu? Heee.. sekarang dia dah fofular, dah ramai follower tak kira instagram, tweeter mahupun facebook.. puluhan ribu yang follow dia, dah mengalahkan retiss..haa.. sape lagi kalau bukan Puteri Awani.. haaa.. citer terbaru Puteri Awani sekarang kalau korang nak tau, puteri awani bakal muncul di kaca tv dalam rancangan 3R TV3 episod ke 8 pada hari Ahad  ni, ( 8 Disember 2013) jam 7.30 malam.. hu2.. yang pasti teman teringin nak tengok Puteri Awani dalam rancangan tu, tapi apakan daya, pada hari tersebut teman akan berangkat ke luar negara bersama hubby untuk uruskan hal bisnes hubby.. teman just temankan dia jea.. hu2.. terpaksa lea nengok dalam Utube (itupun kalau ada).. agak2 dalam tv3 online ada tak? Heh3.. teman suka nengok Puteri Awani ni.. cumey sesangat.. cute jea.. mata bolat.. 
Cumey kan Puteri Awani ni..

okeylah, sampai sini jea.. saja nak share dengan korang yang minat Puteri Awani ni jea.. 
Jangan lupa saksikan  Puteri Awani dalam rancangan 3R TV3 episod ke 8 pada hari Ahad  ni,
( 8 Disember 2013) jam 7.30 malam

Related Posts

13 ulasan:

  1. comel budak ni. untunglah dia. ^^

    BalasPadam
  2. Puteri Awani same mcam Syasya dah .. ehehe ! sama-sama comel ..

    BalasPadam
  3. ade hikmah di sebalik kontrovesi hari tu...

    BalasPadam
  4. glamor dah ha sbb buat vdeo ntah ape2 je..huhu..

    BalasPadam
  5. TB minat dia ehh? Selalu nmpak TB komen dkat status dia . Hihi :)

    BalasPadam
  6. Tb boleh tgok onl kat toton.com

    BalasPadam
  7. syok arr kalau buat gitu femes...nak wat gak ar!!..ahaha :P

    BalasPadam
  8. mata dia wow , bulat dan menggoda :D

    BalasPadam
  9. dah femes pun beliau! mihmih...tuah manusia siapa yg tahu kan? :)

    BalasPadam
  10. ooo..budak ni..rasanya mcm dia ddk dkt penang ni je kan?adik2 la cita..hehe tapi mmg salute la dia,berani confident,,,hehe

    BalasPadam
  11. wah.. femes dah dia ni ye :) hihi

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2