Nuff

31 Disember 2013

BLOGGER SOMBONG DAN KEKWAT!

ENTRI PENUTUP TAHUN 2013
BLOGGER SOMBONG DAN KEKWAT
heee.. saja belek2 FB Tengkubutang Miaw punya history yang lepas2.. banyak jugak ayat merapek yang teman jumpa kat wall teman ni, ayat merapek yang teman post tu kebanyakannya pasal kerumitan nak edit blog.. ha2.. merapek ke tuh? heee.. teman asik bertanya soklan itu ini pasal edit blog kat wall FB teman tu.. mujurlah ada yang expert yang x kedekut ilmu sudi share ilmu diorg.. dan

Syukur Alhamdulillah dapat rakan blogger yang tak sombong dan kekwat macam.... opssss.. hahahahaha.. mesti ada yang tau pasal citer ni dulu kata teman ni tak abes2 lagi ke? ha2.. ekceli teman pun dah lupa menda ni..memang dulu agak terasa hati sangat dengan blogger sorang ni, tapi lama2 teman dah tak heran dah.. sebab teman punyai lagi ramai rakan blogger yang tak sombong n kekwat macam dia tuu.. hak3.. mengumpat ke apa nih? 

Oh tidakkk.. teman just luahkan isi hati teman jea kan.. bukankah menulis perlu dari hati? ekekekek.. oklah, xde menda sebenonya entri ni, just saja suka2 jadikan ia entri.. almaklumlah.. inikan Diari Digital teman, makanya.. nak lea jugak simpan story mory yang dolu2 sewaktu teman mula2 aktif ber blogging.. hik3.. bila tengok balik rasanya macam kelakar jea, awat lea teman leh luah keGERAMan teman dekat wall FB tu? 

ha3.. maybe masa tu x terbendung dah kot.. hihihi.. tapi kannn.. kalau korang nak tauu.. memang BLOGGER SOMBONG N KEKWAT tu sampai la' ni TAK PERNAH singgah dan komen kat blog teman, walaupun sekali.. kadang saja uji komen kat entri dia, saja nak test kan.. memang dia xkan singgah balik.. teman rasa macam dia tak sudi kawan dengan teman kot.. maka..dengan itu.. teman pun macam tu jugaklah.. takpelah, kalau taknak kawan sudah.. teman pun tak hingin.. Weeeekkk.. 

Cuma apa yang dikesalkan.. dia bukanlah blogger terkenal pun.. even blogger HasrulHassan dan DENAIHATI (baru2 ni beliau ada komen di entri teman, wahhh.. terharu!) seee!!?? Mereka2 yang femes tu pun pernah singgah dan komen di blog teman.. walhal teman memang tak berharap pun mereka akan singgah balik sebab teman tau mereka Blogger yang femes.. mana ada masa nak kunjungbalas kan.. 

Teman x ingat entri mana HasrulHassan pernah komen, tapi dia komen minta teman buat butang Follow G+ , senang dia nak bw katanya.. 

Tengokkkkkkk.. blogger femes tuuu.. x sombong pun? yang kekwat n sombong ni nape pulak yea? nak kata follower ramai, tak jugak, nak kata femes pun x jugakk.. hemm.. tapi nape nak sombong?? pelikk kan.. hemm.. tapi takpelah, teman pun x harap sangat pun.. dia bukan retis pun.. kui3.. apa2 pun korang yang follow teman bukanlah blogger yang teman maksudkan tu yea, sebab blogger tu tak follow teman n teman pun tak follow dia pun.. dah blacklist terus.. kui3.. opsssssss.. siapakah dia??? biarlah rahsia.. 

Cuma apa yang teman belajar disini ialah.. we cannot please all people, n must always think positive! mcm apa yang kebanyakan rakan blogger lain sebut dalam komen2 di wall FB teman hari tu.. heee.. thanx yea kepada semua.. cool lea jugak teman hari tu.. udah x marah2.. disebabkan nasihat u ols yang soh think positif tu.. 

Bagi yang xtau citer, leh lea nengok2 n baca.. ha2.. siap print screen, saja nak buat pengajaran kat diri sendiri.. jangan bila time marah2 jea post kat wall, marah je.. post kat wall.. ekekekek..(tapi tetap kubuat gak!)
huu.. bila baca balik memang kelakar pulak, adoi.. apalah teman ni kan.. itu pun nak amik ati.. hemm.. kisah lama.. ha2.. lama x lama jugak lea kan.. apa2 pun.. semangat ber blog harus diteruskan!~ walaupun hanya blogger kecik keciklan aje, tapi hati mau positif! ha2!

itu saja untuk entri penutup 2013 ni, teman ucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru 2014 buat semua.. Semoga Azam kita tahun 2014 nanti akan tercapai dan semoga datangnya tahun baru ini kita akan jadi lebih Positif dan sentiasa berusaha lebih untuk merubah sesuatu menjadi lebih baik.. Aminn..

Pssst.. maaflah kalau ada tersalah atau tersilap tanpa teman sedar yea.. jangan simpan dalam hati yea..

Related Posts

34 ulasan:

  1. tak tahu pun kisah ni..hehehehe... ada jugak dpt blogger mcm tu... tp xpelah..zaza abaikan je..hehehehe

    BalasPadam
  2. win-win situation.. perlu ada.. isu ni dah lama wujud.. blogwalking ke blog femes or terkenal jarang ada smbutan.. tapi kebiasaannya memang akan balas kunjungan kembali..

    maaf noob mencelah :)

    BalasPadam
  3. Kiera pun dah biasa kena macam tue kak , bloggers femes lha jugaa
    Kiera saje add fb dia , then dia app kiera tulis lah kat status wall dea bagi salam and thanks sebab app , tapi yang sodih ehh , dea just like jaa . Salam pon tak mahu jawab . Macam biadap , Sakit hati pon ada , esok ye kiera buad lerr status macam akak , marah kat blogger tue . Mybe dea terasa terus diaa jawab salam kiera . Ade jeaa orang macam tue , tapi lepas tue kiera bersangka baik ja . Malas nakk stalker bloggers tue . hehe .

    *panjang tak luahan kiera ni? :P

    BalasPadam
  4. ahaha ! biase lerr tu .. ade blogger mase mula-mula je rajin berblogwalking .. lame-lame , tak payah BW , orang datang sendiri ... tu yang dia tak kesah tu .. kah kah !!

    BalasPadam
  5. Ai tengkubutang..siapakah itu..hehe..snggh mlm ke sini.. ^_^

    BalasPadam
  6. mungkin ada yg terlepas pandang...huhu...ampunkan jela dia..hikhik ^_^

    BalasPadam
  7. akak..ingt2 dgn si polan tu.. smpai la ni xtau la dia klau ada komen kat blog sapa je.. blog kita pun dia xsinggah sampai kesudahnya..
    mcm nk try terjah je blog si polan tu..komen bnyk2.. kasi terkejut..haha

    BalasPadam
  8. sape makan coklat gigi dia kaler coklat >.< hehe . baru ku tahu peribahasa ini . :P hehe .

    BalasPadam
  9. helo..
    salam kena tengkubutang...
    semoga kita tetap bersahabat di alam maya...

    BalasPadam
  10. Hehe . akak jgn la mrh . selamat thun baru tau :)

    BalasPadam
  11. Saya pun biasa juga dengan blogger macam tu. Geram tu ada lah jugak kan tapi biarkan sajalah sebab masih ada ramai lagi yang ramah and tak sombong... Hmm.. :)

    BalasPadam
  12. salam. prinsip sy mudah je. u comment my blog, i will comment back! harap blogger lain pun praktikkan benda yg sama. Thanks. Happy New Year!

    BalasPadam
  13. "Perkara yang paling sedih apabila tibanya tahun baru adalah umurku bertambah tetapi amalanku tidak bertambah." (Ibn Mas'ud)

    by the way, nak tanya.. "kekwat" tu apa eh.. bahasa apa tu? nak tau :D

    BalasPadam
  14. uiks..siapa la gerangannya tu ya

    Selamat tahun baru

    BalasPadam
  15. manusia kan, macam2 ragam. kalau kita x sabar, kita la yang terasa :)

    Happy new year :)

    BalasPadam
  16. yumida pun kengkadang x menyempat nak terjah kesemua komen pengunjung..hihii..tp x kekwat..masa beronline terhad

    BalasPadam
  17. watpe nak kekwat2 bukan dpt untung :P..Hepi new year...

    BalasPadam
  18. siapakah ? bkn saya gamaknya kot . mieowwww . sabor yer . klu setakat seorg , x de hal lah .

    BalasPadam
  19. itulah.. klu org tak faham mmg anggap kita sombong... sy sendiri tak smpat nk jengah semula rakan2 yg tgglkn komen... tpi tak kisah,,, sbb dr situ siapa rakan dan follwer yg sebenrnya... :)

    selamat tahun baru TB... :)
    maaf lama tak singgah sini...

    BalasPadam
  20. TB - iols confuse ler...sebenarnya TB marah kat dia sebab di sombong tak bw kat belog TB atau dia yang marah TB sebab TB tak bw kat belog dia? huaaarrrrhhhh.... confuse nyer...
    erm, tapi TB pun dah lama juga tak bw ke belog teman... kuikuikui...
    jangan risau...teman tak marah aih....

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum kak. tak baik marah2. hehee sheila nak buat coming back. soon :)

    BalasPadam
  22. Assalam
    Selamat Tahun 2014 :)
    Semoga blogger tersebut kembali elok elok sahaja hendaknya.

    BalasPadam
  23. Salam....abaikan je blogger macam tu...ramai lagi yg sudi nak berkawan kan? so baik kawan dengan org nak kawan...me myself dalam dunia reality pun ada kawan lagi teruk dari tu. masa susah bukan main lagi kita ni lah sahabat sejati tapi bila dah senang sebelah mata tak dipandang...takpelah...biarlah...semoga dia bahagia dengan cara dia...

    BalasPadam
  24. semua yang komen sini teman udah bw lik yea.. thanx sudi singgah n komen sini.. =)

    BalasPadam
  25. Wah marah btl TB jer.. sabar.. bersangka baik mana tahu dia btl2 tak sempat ker.. =D

    BalasPadam
  26. Alamak.. Tergolong jugak ke dalam ketegori blogger kekwat tu. Haha

    BalasPadam
  27. Saya tak tau nak kata apa. Begitulah ragam seorang blogger. Hihihi..

    BalasPadam
  28. nama penuh ceq terpampang like status .. haahahaha

    BalasPadam
  29. Huhu.. Ramai jer blogger yg follower ribu riban tak pernah sekali pun jenguk blog kite.. Walaupun kite rajin jer terjah blog dia hari2.. Tinggal komen siap tinggal link lagi, pun takde dia nak berkunjung balas.. Tapi just think positive jelah.. Nak marah2 pun tak guna.. Baik kita pikir macamana nak majukan lagi blog kite.. Baru rock! _
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  30. hihi.. kelako je..hikhik.. singgah jap bace.. kih3.. make my day la entry nie..hikhik... :)

    BalasPadam
  31. Singgah sini :) hm.. licha pon kadang2 je bw. Smggu skali cmtu. Usaha jgk la reply komen2 kt blog. Apa pon all the best ya .:)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2