Nuff

18 Disember 2013

ALAHAI.. SIAP BUAT ENTRI THANK YOU TU.. TQ SAYANGKU DEDEQ!

hu3.. teman ada entri wordless Wednesday banyak hari ni.. heee.. yang ni yang 1st hokeh.. yang baru teman publish jap tadi HASRUL HASSAN DAN OH PANDUAN BLOG adalah entri penuh.. hee.. entri terkejut namanya tu.. entri tetiba.. entri sesaja.. haaa.. entri kekaguman teman yang beno nyaa.. hee.. ikhlas bukan Bodek yeaaa.. haaa.. Okeylah, sapa lum baca entri tu sila klik LINK atas tu yea.. sape yang dah baca, moh cuci mata lak nengok entri yang ni.. haaa.. 

Teman nak ucap mekaseh buat Dedeq De Wishes sebab sudi buat entri Thank You lak untuk teman, walhal teman bagi kartun tu ikhlas jea.. sebab sebelum ni Dedeq pernah buatkan cover photo FB teman (yang teman guna sekarang ni.. he2.. ) sila KLIK kalau nak nengok.. ada miaw2 disitu.. hee..-->Tengkubutang (kalau rajin add lea teman yea.. kalau maleh.. sila dok diam2!) heeee.. jangan lupa LIKE Fanpage sekali yea.. kikikiki

Alkisahnya lah kan, semalam teman bosan2, saja lea dok mengasah bakat lukis yang x berapa nak ada ni, guna Adobe Illustrator.. (dulu tak suka sekarang dah cinta!) semua sebab hubby yang suka perli2 lukisan teman yang henyot benyot dulu.. geram aje.. lukis guna paint kot.. memang lea benyottt.. ha3.. (sentap jea masa tu kann.. ) haaa.. semalam gatai lea tangan ni try macam2 butang kat Ai tu.. pastu ter' rajin ela pulak nak buat doodle untuk kawan2 semua.. heee.. teringat nak buat kat Dedeq sekali.. 

sebab dia very the peramah n tak sombong n tak lokek ilmu dalam berblogging, kalau teman tak faham apa2, teman tanya DedeqDedeq pasti akan bagi jawapan n tolong teman.. hee.. tQ Dedeq.. hu3.. ekceli Dedeq ni antara member Blogger yang best laaa.. heee.. korang pun best gak tauu.. thanx sudi singgah n komen sini kan..hu2.. (tapi nak buat doodle banyak2 untuk reramai blogger.. x mampu lea teman.. hee.. teman Beginner lagipun.. =P .. apa2 pun.. jom singgah blog Dedeq De Wishes

Aiyakkkkk.. ini bukan entri Wordless Wednesday maaaaaaaaaaaaaaa.. panjang berjela lak menaip.. (gara2 dah lama peram kot.. tu sebab sekali menaip tak berhenti terus.. STOP! STOP!.. aiyoo.. ha2..

Related Posts

8 ulasan:

  1. takpa..luahan perasaan.hahahaa

    BalasPadam
  2. Boleh buatkan untuk saya jugak? Hehe...Cute...Saya dah tengok kat fb.

    BalasPadam
  3. haah ada nampak tadi comel nie..pandai tb melukis taw

    BalasPadam
  4. Bagus nya. Untung la. Hehehehe.. TB the best. =)

    ZH Blogger

    BalasPadam
  5. hahaha .. dah tengok dah gambar real and gambar kartun .. same lah !! kite tak reti nak lukis mcam tu lgi .. : ))

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New