Nuff

04 Disember 2013

Oyen Gemok

Teman di tag dalam FB oleh my sister in law pada gambo ini, semua sebab si Oyen yang dah bertukar jadi gemoks tetiba.. walhal dulu kuruih (kurus) bebeno.. hu3.. ni teman letak gambo ni kat sini sebab nanti nak tunjuk kat SIL teman tu, ha3.. rajin bebeno dia meng Tag teman, ada jea modal nak bagi teman gelak sengsorang tauu.. ha3.. apa2 pun ini entri Wordless Wwednesday kan.. so, takyah cakap banyak.. hayati jea gambo ni yea.. ! haaa nak mintak tolong klik LIKE bawah ni leh tak? klik je.. x susah.. heeee.. tq omei .. =) 


Related Posts

22 ulasan:

  1. Amboi... Gemok sangat sebab dapat makanan dan kasih sayang yang cukup dari TB. =)

    ZH BLogger

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.. tau xpe.. terlebih manja sampai dok negncing kat katil teman.. adoiii

      Padam
  2. geram tgk kucing bambam ni..tapi geli.hahaha

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. kan.. cantik lukisannya.. sape yg lukis entah

      Padam
  4. Eee .. comelnyeee .. kucing kite pulak Moyen and dia pon GEMOK !!! ahaks !

    BalasPadam
  5. gemokkkk???? takpe barulah comel...heheheheh...

    BalasPadam
  6. kucing kat umah anne nama itam, dia pun gemok jugak.. dulu2 kurus je, sekarang dah makin sihat dia.. hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haa.. tu tandanya cukup makan n bahagiaaa kan.. heee

      Padam
  7. namenye oyen ke?ala same name moto tb la hhehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha? moto nama oyen? hihihi.. moto teman lak nama tenggiling oren.. heeeee...

      Padam
  8. ala tomey2 ... tgh lyn gmbr oyen ^^ .. hehehh

    BalasPadam
  9. Oyen oh oyen.. suka kucing ye? Kita segeng! ehehehe

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New