Haishh.. tak tau bila nak up entri pasal Exhibition dekat PWTC hari tu.. semua sebab gambo2 banyak dalam henfon.. nak transfer ke pc, pc lak takleh baca.. rasa malas sangat nak bluetooth ke Note... banyak koje.. tunggulah dah basi citer pasal ni baru nak up entri kot.. aishhh.. takpelah.. teman tunjuk gambo ajelah dulu yea.. heeee.. sorry.. teman ni simple orangnya.. tak macam gadis2 diluar sana yang bergaya dan cantik.. hu3.. janji selesa.. ye dokkk??? Yang ni gambo masa pameran printing, label, dan machinery hari tu.. ada banyak gambo lagi.. tapi dalam henfon.. maleh!

5 Ulasan

  1. Simple pun, akk tetap cantik.. ena memang suka tengok orang pakai simple simple ni.. tak menyerlah sangat pun tak pe, janji kemas

    BalasPadam
  2. Cntik pun biarla simple jnji kemas Dan bersih hher

    BalasPadam
  3. Tak faham lah. Ruang ni memang kosong ye? Ala, yang penting bersyukur dengan apa yang ada.

    BalasPadam
  4. ehhh sama laaa... simple je kita ni... sha tal reti langsung nak bergaya.... asal kita selesa pun hokeyyyy kan kak butang...

    BalasPadam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New