Nuff

07 Februari 2013

Aku Kah Yang Berubah?


Dh tengahari dh.. ingat malas nk buat entri terbaru.. tp hati tergerak nk buat entri jugak bila trgtkan seseorang.. hemm.. sahabat baik yg dh lama x dengar kabar.. teman masih ingat dlu sahabat teman ni selalu akan contact teman, begitu jugak teman.. kami akan selalu hangout sama2.. makan2, jalan2, naik cameron pusing2 kat atas 2.. sembang2 berjam2 lamanya.. macam2 topik kami sembang.. yg paling teman xbole lupa ialah gelak tawa n the way dia bercakap.. mmg selalu buat teman ketawa besar.. begitu jugak teman.. selalu jugak buat dia ketawa berdekah2 sapai terbatok2 kawan 2 teman buat.. kami memang rapat dh mcm isi dgn kuku.. sapailah 1 masa 2.. hubungan kami mulai renggang bila teman dh bertemu jodoh.. dan dia mula menjauhkan diri dari teman.. sedih rasanya.. dulu dia pernah cakap harap teman x berubah selepas status dh berubah (kawen).. tp skrg ni xtau siapa yg berubah sebenarnya.. . hope dia xlupakan sejarah kami yg dlu.. mcm2 pengalaman kami harungi bersama.. miss u Cikin.. 

Related Posts

8 ulasan:

  1. kita mungkin x berubah...cuma suasana, keadaan dan masa yang berubah dan menampakkan seolah2 kita dah berubah... ^_^ trust me...

    BalasPadam
  2. Tu realiti.....
    Bukan berubah...
    Tapi mereka ada komitmen lain yang lebih besar...
    Kita yang bujang ni, sekarang mungkin tak nampak..
    nanti bila dah lalui mesti kita tau....
    Alhamdulillah, kami takdelah sampai lost contact..
    Tapi jarang berhubung macam sebelum ni....

    BalasPadam
  3. Farah-->macam 2 yea.. maknanya sedikit sebanyak hubungan yg rapat 2 tetap akan berubah juga lea kan.. =( .. nk buat mcm mana.. life skrg dh berbeza dgn life dlu.. kan.. =(

    BalasPadam
  4. Betul.. stuju dgn AJ.. mgkin sbb yg bujang lum lalui lg.. kalau dh tempuh nti baru diorg akan faham komitmen dh berubah bila status berubah.. =)

    BalasPadam
  5. takde sapa2 yang berubah kak..cuma kwan akk tu msti fkir akk bz..mngkin dia taknak gngu..

    BalasPadam
  6. Anis pun setuju dengan comment AJ kat atas ni... Anis pun ada kawan rapat kat sekolah dulu tapi sekarang masing2 dengan hal masing2... Tapi kalau jumpa, still boleh borak macam dulu2 :)

    BalasPadam
  7. Anis-->best kalau dapat kawan2 yg masih mcm dlu.. leh borak2 mcm dlu.. rindu saat mcm 2.. =( ..

    Anis, teman dh join segmen 2 tau.. he2..

    BalasPadam
  8. Mimie-->klu diorg memahami n fikir mcm 2 xpelea mimi.. tp ada pulak yg kata kita dh berubah sbb dh ada org syg kita (hubby) cne pulak 2?

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2