Nuff

19 Februari 2013

TOLONG BERITAHU SAYA TOP REFFERAL 2 APA YEA.. HE2..

dah lama teman nak tanya benda ni.. tp x tertanya2 jugak.. cuma baru2 ni asik terbaca ayt TOP REFFERAL je.. rasa tergerak hati plak nak bertanya tentang ni.. hemm.. apa Top Refferal (disebabkan pnjg sgt nk taip lepas ni teman taip sebagai TR je yea.. hrp faham..).. apa mendanya tuh.. apa kepentingannya dlm sesebuah blog.. n apa yg boleh membuatkan blog kita dlm list TR yea? aduuuh.. mohon jangan gelak kan teman yea.. teman just bertanya j.. sebab dah ramai sgt sebut TR.. mmg teman xtau apa2 pun pasal TR ni.. kot lea korg leh cite apa dia.. heee.. share2 ilmu.. teman nk tanya pakcik google pun malas.. nk tanya kat korang gak bulehhh? heeee.. =)

Related Posts

4 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ayat paling mudah..ialah Blog awak sumbangkan trafik paling tinggi dan banyak ke blog saya. Contoh awak letak link blog saya dekat blog awak, kemudian ramai pembaca awak tekan link tu..jadi awak dah jadi penyumbang trafik ke blog saya..hehe.belit2 tak saya terang.

    BalasPadam
  4. hoooo.. mcm 2 k?? penyumbang trafik paling tinggi lea yea? ho3.. ok2.. paham sudaa.. tQ2 yea.. =)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New