Nuff

07 Februari 2013

NAPE ACCOUNT NUFFNANG SAYA BERUBAH??? HELP ME..

Salam petang buat rakan blogger semua.. tadi punya lea happy teman join segmen.. sekali bila nak sign out, terasa nak tengok berapa dah income dalam acc nuffnang teman.. alangkah terkejutnya tgk acc teman dh tinggal RM 0.60 dan paling terkejut.. nape status Glitterati teman dah berubah ke Non-Glitterati lak? nape..? nape..? ada sape2 leh bagitau nape? sebab teman mmg baru sgt dlm berblog ni..

nape nuffnang potong duit dlm acc teman tu yea? n nape status acc teman berubah jadi Non-Glitterati lak? amat2 confused sangat sekarang ni.. perlukan penjelasan nuffnang tapi baik tanya kawan2 kat sini yg arif pasal ni dlu kan.. dlm acc nuffnang teman xde byk mana pun.. sikit sgt2.. (elok pun sikit, klu byk lg teman nganga terkejut.)


Related Posts

11 ulasan:

  1. nak lagi senang baik tanya terus ke pihak nuffnang..hantar tiket pertanyaan...tanya dlm BM pun diorg kan reply

    BalasPadam
  2. hu2.. btw.. gambar porfail awk 2 kelakar lea.. hu3

    BalasPadam
  3. tanya nuff terus baru puas hati..

    BalasPadam
  4. pelik2.. kita tak pelik tang tukar status tu sebab baru2 ni pun dah kena..cuma bab kena tarik duit tu kita tak tahu la pula.. akk tnya kat nuff.. cpat jgk dorang akn jwab..

    BalasPadam
  5. Kaishin--->dh tanya nuffnang tp lum ada jwpn lg..

    BalasPadam
  6. Mimi--->2 lea.. Kli glitterati 2 mgkin leh diterima.. Tp nape lak kena potong duit 2 yg x fhm.. Dh anta tiket tanya nuffnang tp lum ada jwpn lg..

    BalasPadam
  7. erm kadang tu ada teknikal prob, pernah jd dlm acc ada tiga ploh tetiba jd tiga ratus..terbeliak biji mata jap hehe

    BalasPadam
  8. ho yeke? sebab teman baru check td.. ada balik jumlah asal.. n dh jd Glitterati lik.. mgkin betul.. ada teknikal prob kot..

    BalasPadam
  9. yeke.. tp mcm risau j klu betul2 dia potong n tuka status glitterati tu.. sebab td log in guna hp dh kembalik k asal.. tp bila log in guna laptop jd balik mcm td.. aish.. mana 1 betul ni.. ? ana fenin..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New