Nuff

12 Februari 2013

POPUP FB FANPAGE...APA PENDAPAT KORANG?

Salam.. ada yg masih berjaga lagi ke? he2.. teman udah nak tido ni.. tapi tadi masa nak update shoutbox dekat Busuk.org .. ternampak satu artikel yang memang selama ni teman nak jadikan entri pun.. tapi taktau macam mana nak disampaikan.. last2 terjumpa artikel 2.. inilea artikel nya.. sila baca yea.. 

SURVEY OLEH BUSUK.ORG BERKENAAN POPUP FANPAGE
Disebabkan kini semakin ramai blogger meletakkan popup facebook di blog/web mereka, jadi busuk telah membuat survey di facebook untuk mengetahui apakah pendapat pembaca terhadap aplikasi ini.. ini bukan beerti popup like facebook ini tidak berguna sama sekali.. cuma kami ingin berkongsi dengan anda semua, apakah keburukan dan pendapat pembaca tentang aplikasi ini.. anda pertimbangkan sendiri.. wallahualam..

So, pendapat korang lak camne? hemm.. kalau teman pun.. cukup tak suka nak gi blog yg buat Popup Like FB fanpage ni.. bukan apa.. sakit ati nak menunggu lama loading 2.. (kalau nk cepat, 2 yg kena LIKE FB Fanpage diorg 2.. ) udah macam kena paksa lak.. 

Related Posts

9 ulasan:

  1. annoying giler! sebab kena tunggu nak baca...sungguuh benci!

    BalasPadam
  2. selalunya terus pangkah jer... tapi kalau topik menarik... tunggu jugak...

    BalasPadam
  3. tak boleh pendekkan masa menunggu ke?

    BalasPadam
  4. Nieyxza-->mmg letih nak nunggunya kan.. rasa cam buang masa je..

    BalasPadam
  5. betul Farah, klu ada artikel/topik best mmg tpaksa lea tunggu gak.. tp klu mls nk tunggu like aje.. abes crita.. hu3..

    BalasPadam
  6. betul Farah, klu ada artikel/topik best mmg tpaksa lea tunggu gak.. tp klu mls nk tunggu like aje.. abes crita.. hu3..

    BalasPadam
  7. betul Farah, klu ada artikel/topik best mmg tpaksa lea tunggu gak.. tp klu mls nk tunggu like aje.. abes crita.. hu3..

    BalasPadam
  8. betul Farah, klu ada artikel/topik best mmg tpaksa lea tunggu gak.. tp klu mls nk tunggu like aje.. abes crita.. hu3..

    BalasPadam
  9. betul Farah, klu ada artikel/topik best mmg tpaksa lea tunggu gak.. tp klu mls nk tunggu like aje.. abes crita.. hu3..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New