Nuff

18 Februari 2013

Request: Saya Nak Doodle Alif Ismail V2.0

Aigooooo.. Aigoooo.. Aigooooo.. (heee.. menurut my bf.. Aigoooo ni adalah bahasa Korea yg maksudnya Alamak/Alahai/adoii.. dalam bahasa Malaysia.. heee... tp.. teman sebut 2 bukan lea nk menceritakan apa2 tentang Korea yea.. teman sebut 2 sebab ekpresi teman selepas teman dapat tau ada org nk bg doodle free.. waaaaaaaaa.. best tuuuu! heee.. kan best klu kita ada doodle mcm ala2 muka kita kan.. hih3.. x serupa pun x pe.. janji tomeyyy.. hik3 .. teman dh try wat doodle seniri.. tp agak mngambil masa yg lama jugak.. nti asik fokus kat situ j.. 
~sebab-sebab teman mahukan doodle Alif Ismail.. ? 
1-Sebabbbb.. sebab teman sukaaa sgt doodle yg Alif buat.. semua cumey2.. (bukan bodek yea! dh memang cumey! naaaaaakkkk! nak jugakk! )


2-Sebabbb.. teman lum jumpa lg doodle yg sesuai untuk diletakkan atas header blog teman ni.. huuu.. klu dh ada yg cun mcm blog Alif Ismail punya tu.. gerenti x tuka2 dh.. puas hati sgt2!

~warna MATA yg saya mahukan... hemm.. nak COKLAT lah.. Tudung kaler hijau pucuk pisang heee..



Korang nak doodle fre gak k? KLIK j kat gambo atas ni yea.. 




Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New