Nuff

20 Februari 2013

PERADUAN SERLAHKAN KEAYUANMU BERSAMA JOHNSONS

Sape kat sini suka barangan Johnsons? dan biasa guna sejak dari dulu lagi? huu.. teman rasa mcm nak try pakai produk johnsons lak.. sebab memandangkan losyen n bedak teman semuanya mcm dh x brapa best jea skrg ni.. hi3.. xleh g tau jenama.. nti merosakkan bisnes org lak.. ( agak org yg guna nya yg problem, produk org lain plak dipersalahkan yeww.. biasa dia yea! he2 ).. Teman bercadang nak beli bedak n losyen brand johnsons ni.. tp teman x arif yg mana satu baunya sedap yea? kalau korang biasa guna tolong bagi pendapat yea mana satu yg ok.. heee.. selain 2 teman pun nak gitau korg yg memang pengguna setia produk johnsons ni, taknak sertai peraduan johnsons ke? heee.. teman x masuk pun.. sebab ia melibatkan anto gambo.. teman ni penyegan orgnya.. hi3.. syarat2nya??? haaa.. kelik jea kat gambo bawah ni yew.. selamat mencuba.. hih3.. lepas dh join jgn lupa share kasi kitorg tgk yeaa... heee...



Related Posts

13 ulasan:

  1. mmg suka ngn jenama losyen nie ^^

    BalasPadam
  2. selalu gune untuk ank2 yg kaler pink ngn pupel tu..bau die wangi..hihii~

    BalasPadam
  3. saya mmg guna bedak johnson's baby yg warna pink dan purple tu (since preggy ni lagi la suka bau tu). wangi je...

    salam kenal dari saya. done follow u :)

    www.suriaqistina.blogspot.com

    BalasPadam
  4. hai tengkubutang,izinkan saya jadi kaki komen di blog awak boleh tak? HEHEEHE, jangan lupa balas comments di blog saya pula ye... bantu-membantu itu bagus hehe

    - Admin Blog 3 Dalam 1

    BalasPadam
  5. Yana-->yana pakai kaler apa yea.. ? hari 2 pnh try botol putih.. hu3.. tp dh lupa cne bau dia ntah.. curi pakai ank sedara punya.. kui3..

    BalasPadam
  6. jenama yg paling sy sy... ingt tadi nk join je peraduan tu tp bl kena anto gmbr, semangat trs turun...huhuuhhuu

    BalasPadam
  7. Rieyn-->PINK n PURPLE yea.. err.. antara dua 2 mana lg wangi yea? nk beli lea nti.. heee.. tp xmo lea sapai dua.. =P

    BalasPadam
  8. Sue-Rya Qistina-->tQ yunk sudi follow lik.. =)

    BalasPadam
  9. segmen mega 3000 follower--Orrait.. insyaAllah.. sama2 mebantu yea.. =)

    BalasPadam
  10. selalu rembat losen ni dri housemate ha..ha,.

    BalasPadam
  11. hehe uni pengguna setia johnson (setia la sangat kan...:p) tp xnk join gak sb uni laaaagi la pemalu..(plz pcya..haha)

    kalo uni,,uni suka bedak kaler putih, losyen n minyak kaler pink, n shower cream kaler putih...sb bau dia betul2 mcm baby..

    kalo minyak,uni syorkan jgn beli kaler ungu,bau dia pelik sikit (bg uni la kan...). kalo kaler ijau ok lg..

    bedak ungu xpe..bau lavender.. bedak pink blossom pon ok la...

    (mak oiii uni,xleh pnjang lg ke komen ko..haha)

    BalasPadam
  12. Sobri Yaacob--> ha3.. sama lea kitaaa.. walhal kita ada jea losyen seniri.. tp bila cium bau losyen diorg mcm wangi lea plak.. ekekekek..

    BalasPadam
  13. waaaaaaaaaaaaaa... ni mmg pengguna tegar brgn johnsons ni.. he3.. tQ sebab bg pndpt.. mmg nak beli nanti.. sebab bedak sekarang dh tak bau wangi kat badan.. (wlupun antara bedak yg fofular kua iklan kat tv) hu2.. tQ Uni..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New